Георги Димитров
Добредојдовте во форумот. За поголемо уживање во дискусиите, ви препорачваме да се регистрирате. Ако сте веќе член, логирајте се.
Имајте пријатен престој!

Join the forum, it's quick and easy

Георги Димитров
Добредојдовте во форумот. За поголемо уживање во дискусиите, ви препорачваме да се регистрирате. Ако сте веќе член, логирајте се.
Имајте пријатен престој!
Георги Димитров
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Игра за тестирање на интелегенција :D

3 posters

Go down

Игра за тестирање на интелегенција :D Empty Игра за тестирање на интелегенција :D

Пишување by Zombie Сре Мар 25, 2009 1:19 am

Еве една игра у форма на квиз, што стана хит кај мене во клас. Има интересни прашања. Ако заглави некој на некое прашање нека пише (ни јас ја неам свртено). Игра за тестирање на интелегенција :D 11826

http://www.addictinggames.com/theimpossiblequiz.html
Zombie
Zombie
џуниор

Постови: : 23
Активност: : 42

Вратете се на почетокот Go down

Игра за тестирање на интелегенција :D Empty Re: Игра за тестирање на интелегенција :D

Пишување by Drakso Сре Мар 25, 2009 2:39 am

играва не е тест за интелегенција и ја иам поминато има 110 прашања иако вели дека има 100...у школо знам у прва ја игравмеИгра за тестирање на интелегенција :D 11826 има и 2 и 3 кој ги немам превртено и мн се тешки ама сепак...мн време сум утепал на играва мн е јакa:D
Drakso
Drakso
Сафра Шеф

Постови: : 215
Активност: : 250

Игра за тестирање на интелегенција :D Empty Re: Игра за тестирање на интелегенција :D

Пишување by Daydream Believer Сре Мар 25, 2009 2:41 am

Јас двојката ја имам играно Игра за тестирање на интелегенција :D 11826 - заразна е!!!
Иначе дефинитивно не е тест за интелегенција. Најнелогичниот одговор е точен Игра за тестирање на интелегенција :D 437822
Daydream Believer
Daydream Believer
постер

Постови: : 73
Активност: : 74

Пишување by Drakso Сре Мар 25, 2009 2:44 am

има логички одговори ... ама повекето се глупост... Игра за тестирање на интелегенција :D 11826 хаха сепак вреди да се пробаИгра за тестирање на интелегенција :D 11826
Drakso
Drakso
Сафра Шеф

Постови: : 215
Активност: : 250

Пишување by Zombie Сре Мар 25, 2009 12:20 pm

Играва е совфшена за на час кај Рада или Лидија и сл.. Иначе има и некои одговори шо бараат логика, а има и глупоси....
Zombie
Zombie
џуниор

Постови: : 23
Активност: : 42

Пишување by Sponsored content

Sponsored content

Вратете се на почетокот

- Similar topics