Што после средно?
+7
Srki
TrimXt
Петар
HijackHacker
386ka
Drakso
Nenad
11 posters
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Што после средно?
Што ке праите со вашите мизерни животи после средно? се шалам! Кој факултет би го одбрале и зошто?
Јас би одел или на правен или нешто како политички науки
Јас би одел или на правен или нешто како политички науки
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
Re: Што после средно?
...епа јас би идел на занает некој добро би ми дошло хаха шала не знам машински или некој приватен факултет мејби...
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
Економија,менаџмент или право... не сум се одлучил уште али во секој случај општествена наука...
абе прво да видиме што ке правиме со рада на крај па после шо на факултет
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
Хах... еве ја да се поразликувам малку од монотонијава тука...=)
Јас сакам да одам на драмски... на МЈУЗИК АРТС!=) Т.Е. Глума и соло пеење... т.е. мјузикли...
После тоа сакам и на режија да одам...=)
Јас сакам да одам на драмски... на МЈУЗИК АРТС!=) Т.Е. Глума и соло пеење... т.е. мјузикли...
После тоа сакам и на режија да одам...=)
Srki- нов член
- Постови: : 7
Активност: : 7
Браво бе Срки само ти уметничка душа...two thumbs up... успех у вуд би кариерата...
А и не е баш најбољи кој не знае што со себе да го бира тоа што мисли дека највише му се исплати... Нема смисла луѓе, после да завршите со работа што ја мрзите и да ве фаќаат сафри невидени дур да дојдете дома.
Што е со трендов сите на општествено??? нема шанси пола Ѓорѓи толку да сака економија и право...така???
А и не е баш најбољи кој не знае што со себе да го бира тоа што мисли дека највише му се исплати... Нема смисла луѓе, после да завршите со работа што ја мрзите и да ве фаќаат сафри невидени дур да дојдете дома.
Што е со трендов сите на општествено??? нема шанси пола Ѓорѓи толку да сака економија и право...така???
staska- постер
- Постови: : 64
Активност: : 70
Ја дефинитивно ќе идам на нешо поврзано со информатика...најверојатно електро, некој информатички смер, или у странство...
Zombie- џуниор
- Постови: : 23
Активност: : 42
ja ke idam u stransvo da go posetam dedo ruki i dedo ishko ...i dedo banmir i dedo kofter i dedo baltazar
Caki- нов член
- Постови: : 11
Активност: : 16
ќе специјализираш на проучување на семејната лоза???
staska- постер
Ххахахахахах ме изнасмеа ти Стаске кај ке идеш после средно?staska напиша: ќе специјализираш на проучување на семејната лоза???
Nenad- форумџија
филолошки ваљда...сакам инглиш и личрачр...али после имам поамбициозни планови нема да кажам што...некои ќе претпостават.
staska- постер
ЌЕ ЈА СПАСИШ ПЛАНЕТАТА ОД ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛУВАЊЕ??!!
Петар- форумџија
- Постови: : 257
Активност: : 287
Хахаха Петар е у право Ајде не не држи у неизвесност кажи што планираш? Нешто на англиски ке пишуваш??staska напиша:филолошки ваљда...сакам инглиш и личрачр...али после имам поамбициозни планови нема да кажам што...некои ќе претпостават.
Nenad- форумџија
Ја ќе се занимавам бизнис, маркетинг и ќе иам ланец од хотели и ресторани наравно са 5 ѕвездама ахахахаххаха
Петар- форумџија
Аххх многу амбициозни планови има Петар
Nenad- форумџија
не бре без глобал ворминг олдоу и нешо корисно за околината не е лошо, ама мрзам да ве разочарам книга ќе пишувам...мислам ќе се обидам у секој случај.
staska- постер
па стаске тоа уопште не е разочарувачки...тоа е СРАМОТА!па кој чита книги у денешно време бе! хехеххе се зезам супер од тебе да пишеш некоја книга...па посвети ја на класов твој од средно ...ја еве ветувам книгата за докторат што ке ми биде ја посветувм на вас
да бе пошто сме инспирацијата твоја така? и јас ветувам и јас ќе ја посветам на класот, што е толку книгомрзачки што еден нема да се најде што ќе ми ја прочита али нема везе
staska- постер
ааа стаса стаса писателко хехе топ идеа!!
Петар- форумџија
oк доста за мене...не знам ни дали уопште ќе ме биде али мн се нервирам што само Срна до сеа е уметничка душа...сите други не ве бива.али ти глеам имаш визионерски соништа добро е
staska- постер
е па сеа види не е само она уметничка душа
маркетингот е еден вид на модерна уметнос ако глеаш така иначе срна вади добри фотки да ја пофалам на фб идете видете.. хуху
маркетингот е еден вид на модерна уметнос ако глеаш така иначе срна вади добри фотки да ја пофалам на фб идете видете.. хуху
Петар- форумџија
Страна 1 of 2 • 1, 2
Страна 1 of 2