неверство и секнд ченс
+3
Nenad
TrimXt
Drakso
7 posters
Страна 1 of 1
неверство и секнд ченс
епа вака темата е јасна како прифакате неверство и дали давате втора шанса? еве јас да почнам ако мојот партнер ме изневери на врската би и ставил крај но сепак нема причина да не бидеме пријатели а за втора шанса до сега не сум дал на никого но сепак...мислам дека понекогаш се прават грешки и некој луѓе заслужуваат втора шанса
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
Re: неверство и секнд ченс
ова вчера вечер да не те варала па ти вака рано сабајлечки да се "исплачеш" на форумов хехеххе се зезам ...
ја не простувам.ми се деси неверство и повеќе не праам муабет...абе со ѓаволот не се праи муабет бе алоооо!!а втора шанса не заслужува да добие поради тоа што докажала дека не ме сака...тоа јас не го рачунам за грешка т.е. не ја сваќам грешката ако она отиде да ме вара...пијана била нели хахаха..иначе темава сега ја погоди..ја мислам дека на наши години нетреба да се простува и не треба да се сваќаат "врските" така озбилно пошто уште сме деца и незнаеме што сакаме!
ја не простувам.ми се деси неверство и повеќе не праам муабет...абе со ѓаволот не се праи муабет бе алоооо!!а втора шанса не заслужува да добие поради тоа што докажала дека не ме сака...тоа јас не го рачунам за грешка т.е. не ја сваќам грешката ако она отиде да ме вара...пијана била нели хахаха..иначе темава сега ја погоди..ја мислам дека на наши години нетреба да се простува и не треба да се сваќаат "врските" така озбилно пошто уште сме деца и незнаеме што сакаме!
ееее TrimXt одговорот "се уште не сме доволно зрели за да сватиме љубов и сериозна врска" стварно го поштуем сепак старосната граница пага и сепак тоа се врски и некако не мислам дека сеа некој те изневерил и не те сака и не треба да му праиш муабет...не знам некако детски ми е ко скар скар нешо не знам...ако некој не те сака не е причина да не му правиш муабет
Drakso- Сафра Шеф
не бе брат него со тоа што ме варала ме повредла страшно...а доволно гордост имам да не им праам муабет на тие луѓе што немаат срце т.е. страв им е да ти кажат дека веќе не им требаш...варањето е најлош начин на раскинување!еј на темава почнав да рипам од стол
не дека сум нешо избедиран одамна ме нема варано цура али онака...ке те повреди да може нема да ја гледаш онака како што си ја гледал некогаш али моето мото е боље да правиш пријатели него непријатели тоа значи боље коа ке ја видиш здраво здраво шо праиш муабет и да си поминеш него да поминеш и да и лупнеш некоја рецка. Така нема да вратиш на никого...а за тоа што ке те повреди некој...се се врти се се врака кога тогаш се ке се врати
Drakso- Сафра Шеф
не бе брат ти не и маваш рецка...него само и даваш до знаење дека тоа што го на праила ужасно те повредиле и она не заслужува да и праиш муабет ...ете глеаш ја и ти имаме различно мото...ја па викам дека некои луѓе не заслужуваат ни да ги гледаш како непријатели т.е. треба да ги гледаш ко да не постојат...дал те има дал те нема срцка исто ми е хахах
Зависи од човекот некој заслужува некој не заслужува втора ванса ма да ако стварно ни значи личноста треба да добие втора, трета е веке премногу
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
ја мислам дека на секој може да му се деси да згреши и зависи од тоа колку ти значи како што кажа нешо... мораш да тргнеш од себе дали може на тебе да ти се деси нешто такво па тогаш ке знаеш дали ке дадеш втора шанса
Dime Stojcev- постер
- Постови: : 156
Активност: : 182
epa bas radi toa sto ne treba da gi svakame vrskite seriozno, sto se zamaras dali te varala ili ne, zasto da ne prostis nesto sto sigurno i ti go imas napraveno. ok sega ako ide niz grad i te vara so koj stigne ali onaka edno varanje za koe se pokajala, zasto da ne i prostis....?
Marija*- џуниор
- Постови: : 28
Активност: : 27
Абе заеби ти каење ако заслужила тогаш може простување ако не чаос малаMarija* напиша:epa bas radi toa sto ne treba da gi svakame vrskite seriozno, sto se zamaras dali te varala ili ne, zasto da ne prostis nesto sto sigurno i ti go imas napraveno. ok sega ako ide niz grad i te vara so koj stigne ali onaka edno varanje za koe se pokajala, zasto da ne i prostis....?
Nenad- форумџија
Поштуем на диме мислење ми го зема зборот секој човек е различен и се разбира секој греши не велам дека на сите треба да им се простува ама понекогаш...па треба да се даде шанса...иако сум немал сеуште такво искуство и марија обиди се да пишуваш на кирилица!
Drakso- Сафра Шеф
прости и само ако ти даде
и тоа одма..
и тоа одма..
Петар- форумџија
- Постови: : 257
Активност: : 287
Хехехе се согласувам со колегата нема друг начин за прошкаПетар напиша:прости и само ако ти даде
и тоа одма..
Nenad- форумџија
хех БРАВО ПЕТАР!!!...те постуем брат, иако ти мене не..х)
хехе па вака..јас обицно...мислам еднаш ме варале и не сум простил..а за варанје сум варал...и ми било простено...не се секјавам коа не ми простиле...хехе...глупости...не е убаво..али мислам дека треба да се даде втора шанса али не и трета...хех...според мене кој еднаш кје вара кје вара и пак..така да...јебига...
хехе па вака..јас обицно...мислам еднаш ме варале и не сум простил..а за варанје сум варал...и ми било простено...не се секјавам коа не ми простиле...хехе...глупости...не е убаво..али мислам дека треба да се даде втора шанса али не и трета...хех...според мене кој еднаш кје вара кје вара и пак..така да...јебига...
Dare- постер
- Постови: : 75
Активност: : 111
darko ne filozofiraj mnogu mnogu... samo lazes be dostaaaa hahahha=))
Marija*- џуниор
- Постови: : 28
Активност: : 27
Страна 1 of 1