Кругот се врти???
+5
Drakso
elenna_nevermind
Marija*
Nenad
Dare
9 posters
Страна 1 of 1
Кругот се врти???
Ајде лјубонџии...кој го осетил ова...КРУГОТ СЕ ВРТИ...јас сум 100% сигурен дека се врти...да ги слуснеме вашит искуства на оваа тема...вртенјето на кругот во ваша полза или вашите поплаки
Искрејно јас сум го осетел многу пат...Додека еднаш беше позитивно за
мене...но повекје пати негативно...хехе...ајде нека образлози некој
друг...нека расказе цела приказна доколку сака!!
значи предупреда од администрација... Не пишувај пост под пост и прочитај ги правилата*
Искрејно јас сум го осетел многу пат...Додека еднаш беше позитивно за
мене...но повекје пати негативно...хехе...ајде нека образлози некој
друг...нека расказе цела приказна доколку сака!!
значи предупреда од администрација... Не пишувај пост под пост и прочитај ги правилата*
Dare- постер
- Постови: : 75
Активност: : 111
Re: Кругот се врти???
Јас лично не сум почуствувал лошо но знам дека други кои ми направиле лошо дека им се вратило Инаку дефинитивно кога тогаш ке се сврти
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
lele temava aaaaa kollku e tocno ne da se vrti se se vraka... i toa duplo, bravo za temava=)
Marija*- џуниор
- Постови: : 28
Активност: : 27
леееееееееее..темава у срце мава..не знаеш колку пати го иам испиено од ова вртењево на кругоооов!!!!!! ама увек дупло враќам...
МХ МХ! фор д рекорд...НЕ сум злобнааа!! ( ова за Диме..ахахахахах)
elenna_nevermind- џуниор
- Постови: : 42
Активност: : 45
Хахах ма нееее...злобна си бе доста стално црни мисли ти се вртат у глава хехе се шаламelenna_nevermind напиша:леееееееееее..темава у срце мава..не знаеш колку пати го иам испиено од ова вртењево на кругоооов!!!!!! ама увек дупло враќам...
Nenad- форумџија
колку не СУМ не јади гомна сеа...ц ц ц..
зашо ми вадите афери такви дека сум злобна .....
после луѓето стварно ќе мислат така!!!! не е фер
elenna_nevermind- џуниор
Јас неможам да кажам дека си злобна...али лажеш многу...хехе...а тоа не е убаво..кје ти се врати...х)....elenna_nevermind напиша:колку не СУМ не јади гомна сеа...ц ц ц..
Иначе и јас вракјам дупло...ма не дупло....6 пати повекје...ама несакајки тоа..незнам зашто и незнам како али ете се дешава...случајно...хехе
Dare- постер
хахахахаххахахахахахахаа..е чек сеа на ова ме насмеа многу..!!!!! али да не навлагаме ја и ти у понатамошни ИНТИМНИ дискусии...
elenna_nevermind- џуниор
elenna_nevermind напиша:хахахахаххахахахахахахаа..е чек сеа на ова ме насмеа многу..!!!!! али да не навлагаме ја и ти у понатамошни ИНТИМНИ дискусии...
ХЕХЕ баш би сакал...али ако инсистираш оки нема!!...
Али баш ме интересира за тоа...ај те молам пиши ми PRIVET MESSEGE
Dare- постер
А да си размените мсн па све да си решите не постови тука да ќаруватеDare напиша:elenna_nevermind напиша:хахахахаххахахахахахахаа..е чек сеа на ова ме насмеа многу..!!!!! али да не навлагаме ја и ти у понатамошни ИНТИМНИ дискусии...
ХЕХЕ баш би сакал...али ако инсистираш оки нема!!...
Али баш ме интересира за тоа...ај те молам пиши ми PRIVET MESSEGE
Nenad- форумџија
ај ај ненад не се плаши никој не ти зима титула бтњ кругот се врти се се врака го иам доживеано тоа и IT FEELS GOOD:D пошо знаеш дека тој што те заебал осетил како ти било тебе коа те заебале и мн е јако
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
Ти ми ја зимаш стоко еднаDrakso напиша:ај ај ненад не се плаши никој не ти зима титула бтњ кругот се врти се се врака го иам доживеано тоа и IT FEELS GOOD:D пошо знаеш дека тој што те заебал осетил како ти било тебе коа те заебале и мн е јако
Nenad- форумџија
КРУГОТ СЕ ВРТИ??? па да али мојов некако турни ме да кинисам сака.. ахахаххахахахаха
се врти се врти како не се врти
Петар- форумџија
- Постови: : 257
Активност: : 287
ми се нема десено такво нешто пошто не практикувам да правам нешто на другите! едноставно не сакам кога некој ме мрази!! таков сум за разлика од некои тука што се ЛОШИ и ЗЛОБНИ!!! муахахахах да не посочувам just kiding !!! знам дека не си злобна туку онака малце да те замарам!!!:D и мислам дека сто посто се враќа бар ја сум им вратил на тие што се испонашале!!!:P
Dime Stojcev- постер
- Постови: : 156
Активност: : 182
Петар напиша:КРУГОТ СЕ ВРТИ??? па да али мојов некако турни ме да кинисам сака.. ахахаххахахахаха
Море не да се врти...али знаеш онака...хамм..на пример јас кје те заебам тебе..ама ти нема мене да ме заебеш, кје заебеш некој друг...а мене друг кје ме заебе...хехе така некако...свакјаш шо сакам да кажам?...хехе...еве кје дадам пример подетален..на пример...кје вараш...и тебе нема да ти врати таа што си ја варал...него кје ти врати некоја друга..сто тебе кје ти знаци тоа многу повекје...и то...валјда се разбравме
Dare- постер
Dime Stojcev напиша:ми се нема десено такво нешто пошто не практикувам да правам нешто на другите! едноставно не сакам кога некој ме мрази!! таков сум за разлика од некои тука што се ЛОШИ и ЗЛОБНИ!!! муахахахах да не посочувам just kiding !!! знам дека не си злобна туку онака малце да те замарам!!!:D и мислам дека сто посто се враќа бар ја сум им вратил на тие што се испонашале!!!:P
хаха Димче брат во право си..али мислам дека темава е онака за лјубовен круг..хехе а за тоа дека не си лош јас се кладам дека не си...али баш дека не си сите кје те ебат....
Dare- постер
Да да Даре те разбравме Ама тоа е веке триаголник не круг хахаха
Nenad- форумџија
Nenad напиша:Да да Даре те разбравме Ама тоа е веке триаголник не круг хахаха
ХЕХЕ е сеа и ти го погоди..па ако така збориме тоа не е триаголник..него 100аголник...зс не се само тројца во игра.....
Dare- постер
па беше насочено за темава али малце го сменив... а за тоа што ќе ме ебат знам:S:S!!!хахаDare напиша:Dime Stojcev напиша:ми се нема десено такво нешто пошто не практикувам да правам нешто на другите! едноставно не сакам кога некој ме мрази!! таков сум за разлика од некои тука што се ЛОШИ и ЗЛОБНИ!!! муахахахах да не посочувам just kiding !!! знам дека не си злобна туку онака малце да те замарам!!!:D и мислам дека сто посто се враќа бар ја сум им вратил на тие што се испонашале!!!:P
хаха Димче брат во право си..али мислам дека темава е онака за лјубовен круг..хехе а за тоа дека не си лош јас се кладам дека не си...али баш дека не си сите кје те ебат....
Dime Stojcev- постер
- Постови: : 156
Активност: : 182
ц ц ц...значи не моеш ти да прекинеш..!!! е стварно си..хахахахахаха..а иначе нема чоек што не вратил според мене...сакаш да ми каеш дека никад не ти пукнал филм да му вратиш на некој?????..Dime Stojcev напиша:ми се нема десено такво нешто пошто не практикувам да правам нешто на другите! едноставно не сакам кога некој ме мрази!! таков сум за разлика од некои тука што се ЛОШИ и ЗЛОБНИ!!! муахахахах да не посочувам just kiding !!! знам дека не си злобна туку онака малце да те замарам!!!:D и мислам дека сто посто се враќа бар ја сум им вратил на тие што се испонашале!!!:P
elenna_nevermind- џуниор
Па што знам колку се врти...
Ама ние луѓето дефинитивно сакаме да веруваме во тоа затоа што така полесно ја поднесуваме болката :]
Ама ние луѓето дефинитивно сакаме да веруваме во тоа затоа што така полесно ја поднесуваме болката :]
Daydream Believer- постер
- Постови: : 73
Активност: : 74
а ја мислам тебе не ти се десило ова а?
staska- постер
- Постови: : 64
Активност: : 70
Страна 1 of 1