Dli bi si ja prodale drzavata za da kupite kola od Bugarija???
3 posters
Страна 1 of 1
Dli bi si ja prodale drzavata za da kupite kola od Bugarija???
Mnogu cesto gledam na ulici koli so bg tablici i stalo mi ide da gi pluknam neli aj komentari za ova
bobo pope- џуниор
- Постови: : 46
Активност: : 58
Re: Dli bi si ja prodale drzavata za da kupite kola od Bugarija???
Хахаха а што има врска тоа со продавање држава?
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
Dime Stojcev- постер
- Постови: : 156
Активност: : 182
pa kako nema be sakat moras pasos da izvadis t.e mozes i vaka da ja kupis ama za tripati poskapo a so samoto vadenje pasos si ja sitkas drzavata neli???Nenad напиша:Хахаха а што има врска тоа со продавање држава?
bobo pope- џуниор
Ахам точно. Пола Македонија има бугарски пасоши више а најмалце им е битно тоа со колата. Сите вадат ради визи и такви глупостиbobo pope напиша:pa kako nema be sakat moras pasos da izvadis t.e mozes i vaka da ja kupis ama za tripati poskapo a so samoto vadenje pasos si ja sitkas drzavata neli???Nenad напиша:Хахаха а што има врска тоа со продавање држава?
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
nema vrska bas radi toa sto ke kupi bmw ili merdzo do i za toa im e ama pakNenad напиша:Ахам точно. Пола Македонија има бугарски пасоши више а најмалце им е битно тоа со колата. Сите вадат ради визи и такви глупостиbobo pope напиша:pa kako nema be sakat moras pasos da izvadis t.e mozes i vaka da ja kupis ama za tripati poskapo a so samoto vadenje pasos si ja sitkas drzavata neli???Nenad напиша:Хахаха а што има врска тоа со продавање држава?
bobo pope- џуниор
Страна 1 of 1