Георги Димитров
Добредојдовте во форумот. За поголемо уживање во дискусиите, ви препорачваме да се регистрирате. Ако сте веќе член, логирајте се.
Имајте пријатен престој!

Join the forum, it's quick and easy

Георги Димитров
Добредојдовте во форумот. За поголемо уживање во дискусиите, ви препорачваме да се регистрирате. Ако сте веќе член, логирајте се.
Имајте пријатен престој!
Георги Димитров
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

УАТ Д ФАК

+6
darko jovanovski
Петар
TrimXt
HijackHacker
386ka
Drakso
10 posters

Страна 1 of 2 1, 2  Next

Go down

УАТ Д ФАК Empty УАТ Д ФАК

Пишување by Drakso Сре Мар 18, 2009 2:04 pm

АБЕ ЛУГЕ...ЗНАЕТЕ ЛИ ШТО? У лето планираат да го затвараат парк у 8 саат и да не може да се иде у парк...АЛОООООООООООО ДЕТСТВОТО СИ ГО ОСТАИВ У ПАРК...ЊТФ...да го ебам трифун у гз...
Drakso
Drakso
Сафра Шеф

Постови: : 215
Активност: : 250

Вратете се на почетокот Go down

УАТ Д ФАК Empty Re: УАТ Д ФАК

Пишување by 386ka Сре Мар 18, 2009 2:24 pm

Зашто сакаат да го затворат парк??????
386ka
386ka
Шеф

Постови: : 155
Активност: : 152

http://www.it.com.mk/forum

Пишување by HijackHacker Сре Мар 18, 2009 2:25 pm

Од кај ова сега?
Извор:?:
HijackHacker
HijackHacker
Шеф

Постови: : 174
Активност: : 205

http://www.it.com.mk

Пишување by TrimXt Сре Мар 18, 2009 4:47 pm

Drakso напиша:АБЕ ЛУГЕ...ЗНАЕТЕ ЛИ ШТО? У лето планираат да го затвараат парк у 8 саат и да не може да се иде у парк...АЛОООООООООООО ДЕТСТВОТО СИ ГО ОСТАИВ У ПАРК...ЊТФ...да го ебам трифун у гз...

е гооолема работа де...Мајкрософт губи по 1.3 миљарди дневно па не пцујат а ти за еден парк хехеххех...се зезам тажно е тоа али со затваранње на паркот се намалува драстично наркоманијата во градот а со тоа и во целата држава прибидејки сите социјални мрежи (врски) за дрогата проагјаат низ епицентарот на Скопје т.е. паркот...а и за да се зачуваат монјументалните споменици како Гоцета и Мецаната од неранимајковци кои шкртаат по нив 8) 8) 8)

дали е ова најдолг пост до сега? :face:
TrimXt
TrimXt
постер

Постови: : 193
Активност: : 208

http://www.basketsim.com

Пишување by Drakso Сре Мар 18, 2009 7:36 pm

абе пер фората ми беше ако на некој му се шета у парк го има стариот дел на парк што не е чепнат таму моеш да се возиш да се глупираш што сакаш да правиш а наркоманијата не се намалува пошо ако некој не може да се дрогира во парк ке се дрогира кај него позади зграда или у нечива гаража или ке си најде некое друго место и па ке има наркомани цело детство си го остаив у парк сеа сакаат да ми го земат...кажи ми ти коа ке седиш така бе на некое место кај шо секој прави шо сака и како сака пер НЕ МОЖЕ еднаш си дете ебате еднаш моеш да праиш глупости да се глупираш и да бидеш слободен сега таа слобода што ја имаш нема да трае долго затоа уживај у детството додека можеш а не да се праиш возрасен пошо ВОЗРАСЕН КЕ БИДЕШ ФОР Д РЕСТ ОФ ЈОР ЛАЈФ ГАД ДЕМ ИТ УАТ Д ФАК 11826 и да еве подолг пост од твојотУАТ Д ФАК 11826
Drakso
Drakso
Сафра Шеф

Пишување by Петар Сре Мар 18, 2009 10:06 pm

ПАРКККК ФОРЕВРРРРРРРРРРРР!!!!!!!! :twisted:
ДРАКСО РИСПЕКТ ЗА ПОСЛЕДНИОВ КОМЕНТАР... :cheers:
Петар
Петар
форумџија

Постови: : 257
Активност: : 287

Пишување by darko jovanovski Сре Мар 18, 2009 11:14 pm

Abe sakate ja da vi kazam edna dobra vest УАТ Д ФАК 11826
U leto ke prodavaat alkohol do 9 saat

darko jovanovski
нов член

Постови: : 2
Активност: : 2

Пишување by Петар Чет Мар 19, 2009 12:19 am

darko jovanovski напиша:Abe sakate ja da vi kazam edna dobra vest УАТ Д ФАК 11826

jee браво компир ме изненади хухууууу оу јеа 8)
Петар
Петар
форумџија

Постови: : 257
Активност: : 287

Пишување by 386ka Чет Мар 19, 2009 12:34 am

darko jovanovski напиша:Abe sakate ja da vi kazam edna dobra vest УАТ Д ФАК 11826
хахаха
386ka
386ka
Шеф

Пишување by Srki Чет Мар 19, 2009 10:50 am

И чекајте, шо ако продаваат алкохол до девет ако е затворен парк???=))) УАТ Д ФАК 11826
Srki
Srki
нов член

Постови: : 7
Активност: : 7

Пишување by Drakso Чет Мар 19, 2009 10:53 am

аххаха да бе стварно...ке треба на плочник да седиме:C шит...
Drakso
Drakso
Сафра Шеф

Пишување by TrimXt Чет Мар 19, 2009 3:33 pm

Drakso напиша:абе пер фората ми беше ако на некој му се шета у парк го има стариот дел на парк што не е чепнат таму моеш да се возиш да се глупираш што сакаш да правиш а наркоманијата не се намалува пошо ако некој не може да се дрогира во парк ке се дрогира кај него позади зграда или у нечива гаража или ке си најде некое друго место и па ке има наркомани цело детство си го остаив у парк сеа сакаат да ми го земат...кажи ми ти коа ке седиш така бе на некое место кај шо секој прави шо сака и како сака пер НЕ МОЖЕ еднаш си дете ебате еднаш моеш да праиш глупости да се глупираш и да бидеш слободен сега таа слобода што ја имаш нема да трае долго затоа уживај у детството додека можеш а не да се праиш возрасен пошо ВОЗРАСЕН КЕ БИДЕШ ФОР Д РЕСТ ОФ ЈОР ЛАЈФ ГАД ДЕМ ИТ УАТ Д ФАК 11826 и да еве подолг пост од твојотУАТ Д ФАК 11826

не бе синко ја паркот го дефинирав како место од кое се шири наркоманијата...значи у парк пошто искача поголема маса на луѓе може да се најдат почесто наркомани...а ако бидат раштркани ке се намалува пошто сеа знае -сакаш трава да на јдеш иди у пак нели...а тогаш ке биде малце потешко нели УАТ Д ФАК 11826

а ова да живеам додека сум млад фала шо ми кажа...немора да ми се праиш господ УАТ Д ФАК 864914
TrimXt
TrimXt
постер

Пишување by Drakso Чет Мар 19, 2009 7:34 pm

епа тогаш сакаш некеш на плочник ке се иде и па се исто ке биде...сакам да кажам дека ако го затворат парк нема да зематда седат избедирани дома...ке се најде ново место ако не плочник нешто друго...али за поголемиот процент шо не се наркомани (може ти се чини дека има доста наркомани али повекето само сакаат да седнат у парк да се напијат да се позаебаваат и да си поминат топ) не им е баш сеедно дали ке го затворат парк...НЕ Е ФЕРУАТ Д ФАК 11826
Drakso
Drakso
Сафра Шеф

Пишување by TrimXt Чет Мар 19, 2009 7:43 pm

Абе добро сеа...ке се менја градоначалник на центар..може ке смени одлука чоекот :face:
TrimXt
TrimXt
постер

Пишување by Drakso Чет Мар 19, 2009 7:46 pm

да се надевамеУАТ Д ФАК 11826 и да се надеваме дека во лето ке можеме пак да седиме во паркУАТ Д ФАК 11826
Drakso
Drakso
Сафра Шеф

Пишување by elenna_nevermind Чет Мар 19, 2009 7:50 pm

cek aj razmislete malce..nema shansi da go zatvorat park so vie...ke postavat alfi i specijalci na sekoj 2 metar...nemaat tolku lugje za da postavat so vi e...na drug nacin ne mozat da go zatvorat vaka ili taka ke idat lugje pak..celo skopje ide!!!!!! a za toa za narkomanite ama bas nema veza tvojata logika tose deka cela droga se shverca niz park..Ako e za toa i saem e peralna na marihuana pa ti pak ides tamu na zurki..toa znaci deka i ti si narkoman taka????!!!...( park never dies:P)
elenna_nevermind
elenna_nevermind
џуниор

Постови: : 42
Активност: : 45

Пишување by Drakso Чет Мар 19, 2009 7:52 pm

нема да стават цајкани и алфи на секој метар али рачунај дека ке имаат право да те приведат и у станица да те носат aко те најдат у парк после 8! па сеа ти види...а некеш да идеш у станица верујУАТ Д ФАК 11826
Drakso
Drakso
Сафра Шеф

Пишување by 386ka Чет Мар 19, 2009 11:06 pm

Оф леле каква дискусија се отворило тука. Ја сум со драко, сори тоше. БТЊ, што се карате бре, уште не се знае одлуката конечна...
386ka
386ka
Шеф

Пишување by TrimXt Чет Мар 19, 2009 11:49 pm

elenna_nevermind напиша:cek aj razmislete malce..nema shansi da go zatvorat park so vie...ke postavat alfi i specijalci na sekoj 2 metar...nemaat tolku lugje za da postavat so vi e...na drug nacin ne mozat da go zatvorat vaka ili taka ke idat lugje pak..celo skopje ide!!!!!! a za toa za narkomanite ama bas nema veza tvojata logika tose deka cela droga se shverca niz park..Ako e za toa i saem e peralna na marihuana pa ti pak ides tamu na zurki..toa znaci deka i ti si narkoman taka????!!!...( park never dies:P)

прво...постов треба да се брише пошто е на англиски...
второ...срцка ја не реков дека се шверца дрога у парк пошто дрога се шверца само на граница 🤡 хехехх али ти ја свакјам поентава шо ја имаш замислено и најцврсто си стојам на мислењето дека летно време збирно место на наркоманите у скопјево е парк!!
трето...драксо прееска забораив да ти напоменам дека стариот дел на паркот е дури и по пун со наркомани него новиот(ако и двацата збориме за делот после луна паркот) и место за шетња со пичката немам у парк баш ради тоа...
четврто...ја не реков дека сум строго за забранување на паркот...али мислам дека единствено компромисно решење е да се зголеми осветленоста на паркот што до некаде би помогнало до намалување на наркоманијата...
TrimXt
TrimXt
постер

Пишување by Drakso Пет Мар 20, 2009 10:26 am

TrimXt не праев муабет за ти да се шеташ вечерно време у стариот дел пошо таму ни ја не се шетам вечерно време УАТ Д ФАК 11826 хаха сакав да кажам за преку ден пошо паркот ке го затварале...значи нишо не е сигурно...поради тоа што сме фрлале флаши и шприцеви и ствари и у новиот дел ное можело после преку ден да се шета пошо имало тон ѓубреУАТ Д ФАК 11826 и TrimXt знам дека ако го затворат парк и тебе мн ке ти фалиУАТ Д ФАК 11826
Drakso
Drakso
Сафра Шеф

Пишување by TrimXt Пет Мар 20, 2009 11:04 am

па да го чистат они ко што треба ке биде друго нели...иначе у рпаво си ке ми фали Гоце хахах
TrimXt
TrimXt
постер

Пишување by Drakso Пет Мар 20, 2009 11:07 am

ете глеаш мапетно ти текнаУАТ Д ФАК 11826 они не го чистат и сеа ние сме криви паркот сакаат да ни го зематУАТ Д ФАК 11826 срамота УАТ Д ФАК 11826 хахаха али чекај прво кај рада да преживееме годината па после у лето за парк ке му ја мислимеУАТ Д ФАК 11826 хахахах
Drakso
Drakso
Сафра Шеф

Пишување by elenna_nevermind Пет Мар 20, 2009 11:11 am

оууу..ја длабоко се извинувам за мојот претходен пост господине..еве ти сега на кириличен фонт за да не се буниш. Иначе многу добро знаеш дека не мислев на шверцање пошо сите добро знаеме кај се шверца и после каде завршува таа дрога. А за тоа дека е парк пуно со наркомани- твое мислење..не викам дека нема ама не е баш така како што ти го опишуваш. барем знам пошо секое лето 24/7 сум таму така да срце веруј ми да имаше толку колку шо ти викаш ни ја немаше да одам..А да..и вчера нешо збореа едни другари дека уствари ова било само закана само колку да ги уплашат луѓево за да не фрлаат ѓубре пошо не можат да го исчистат парк од ѓубре, ама у главном немало да биде затворен.. :cheers:
elenna_nevermind
elenna_nevermind
џуниор

Пишување by TrimXt Пет Мар 20, 2009 11:20 am

ѕат да фак?? ахахах можда и не е пун парк со наркомани...абе лоша комбинација - Гоце војводата и наркомани на едно место УАТ Д ФАК 549515 Македонска работа...

А иначе не се глупирајте нема шанси да го затворат...они сега го реновираа(мењаа плочки кај фонтаната и на гоцета му ги гменија тие плочките) а да го затвартаат...не иде

ајде фала богу ти текна на нашки да пишеш
TrimXt
TrimXt
постер

Пишување by elenna_nevermind Пет Мар 20, 2009 11:30 am

јееее..па добро дур да се снајдам шо кај ми е..знаеш новичко сум ја овде УАТ Д ФАК 332755 хаха...е е..се согласувам со тебе за тоа со затварањето..абеее глејте луѓе на светла страна..алкохол до 9..јухууууууу..!! хахахахахах УАТ Д ФАК 864914
elenna_nevermind
elenna_nevermind
џуниор

Пишување by Sponsored content

Sponsored content

Страна 1 of 2 1, 2  Next

Вратете се на почетокот