Quake Live
3 posters
Георги Димитров :: Забегување :: Игри
Страна 1 of 1
Quake Live
www.quakelive.com
ја препорачувам за тие шо сакаат високо адреналински игри како кантер, халф лајф и тн...
ова е уствари Quake IV само шо се игра преку мозила(исклучиво преку мозила на видоус) што значи дека нема да треба да симињате цела игра за да играте т.е. ке симнете само неколку плаг-ин фајлови кои се 20-22 мегабајти заедно а ја играте Quake IV со целиот свет :shock: ...посебно примамливо е исто така што играта не сецка и пингот е многу мал ...оние кои сакаат да дискутираат околу играта и да ме надопунат во инструкции нека повелат :king:
ја препорачувам за тие шо сакаат високо адреналински игри како кантер, халф лајф и тн...
ова е уствари Quake IV само шо се игра преку мозила(исклучиво преку мозила на видоус) што значи дека нема да треба да симињате цела игра за да играте т.е. ке симнете само неколку плаг-ин фајлови кои се 20-22 мегабајти заедно а ја играте Quake IV со целиот свет :shock: ...посебно примамливо е исто така што играта не сецка и пингот е многу мал ...оние кои сакаат да дискутираат околу играта и да ме надопунат во инструкции нека повелат :king:
Re: Quake Live
играва е мн јака ја играм и ја поготово е јака идеата што им текнало да направат ваква игра која ке се игра преку browser и TrimXt мала преправка играта е quake III arena quake IV е поразлична
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
Re: Quake Live
Ова е всушност Quake 3 Arena, во webbrowser верзија
али супер е игрицава, ја играв едно време, али се испобагоса...
Георги Димитров :: Забегување :: Игри
Страна 1 of 1