Георги Димитров
Добредојдовте во форумот. За поголемо уживање во дискусиите, ви препорачваме да се регистрирате. Ако сте веќе член, логирајте се.
Имајте пријатен престој!

Join the forum, it's quick and easy

Георги Димитров
Добредојдовте во форумот. За поголемо уживање во дискусиите, ви препорачваме да се регистрирате. Ако сте веќе член, логирајте се.
Имајте пријатен престој!
Георги Димитров
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Quake Live

3 posters

Go down

Quake Live Empty Quake Live

Пишување by TrimXt Чет Мар 19, 2009 3:03 pm

www.quakelive.com

ја препорачувам за тие шо сакаат високо адреналински игри како кантер, халф лајф и тн...

ова е уствари Quake IV само шо се игра преку мозила(исклучиво преку мозила на видоус) што значи дека нема да треба да симињате цела игра за да играте т.е. ке симнете само неколку плаг-ин фајлови кои се 20-22 мегабајти заедно Quake Live 11826 а ја играте Quake IV со целиот свет :shock: ...посебно примамливо е исто така што играта не сецка и пингот е многу мал Quake Live 11826 ...оние кои сакаат да дискутираат околу играта и да ме надопунат во инструкции нека повелат :king:
TrimXt
TrimXt
постер

Постови: : 193
Активност: : 208

http://www.basketsim.com

Вратете се на почетокот Go down

Quake Live Empty Re: Quake Live

Пишување by Drakso Чет Мар 19, 2009 3:06 pm

играва е мн јака ја играм и јаQuake Live 11826 поготово е јака идеата што им текнало да направат ваква игра која ке се игра преку browser Quake Live 11826 и TrimXt мала преправка играта е quake III arena Quake Live 11826 quake IV е поразличнаQuake Live 11826
Drakso
Drakso
Сафра Шеф

Постови: : 215
Активност: : 250

Пишување by HijackHacker Чет Мар 19, 2009 4:06 pm

Quake Live 850779
Ова е всушност Quake 3 Arena, во webbrowser верзија
али супер е игрицава, ја играв едно време, али се испобагоса...
HijackHacker
HijackHacker
Шеф

Постови: : 174
Активност: : 205

http://www.it.com.mk

Пишување by Sponsored content

Sponsored content

Вратете се на почетокот