Najdobar film sto ste go gledale?
+8
Петар
HijackHacker
386ka
TrimXt
elenna_nevermind
Drakso
Ana
Nenad
12 posters
Георги Димитров :: Забегување :: Филмови
Страна 1 of 1
Najdobar film sto ste go gledale?
Ajde edna sefte tema i od mene Koj e najdobriot film sto ste go gledale? Spored mene Pearl Harbour e najdobar film na site vreminja! Odlicni efekti,glumci, super prikazna! Ednostavno fantasticno :) ! Ajde sea vas da ve slusnam!
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
Re: Najdobar film sto ste go gledale?
American pie бест оф д бест аахаха
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
.Twilight..( hahahah..go napanav cela godina so filmov..a inache koa ke vidis ima dobra prikazna ama mn mn mn loso e snimen..veshtacka gluma, premnogu shminka, greshki eden kup..)
inache najbolje film so sum go glealaa..hmmm..Pirates of the Caribean :face:
inache najbolje film so sum go glealaa..hmmm..Pirates of the Caribean :face:
elenna_nevermind- џуниор
- Постови: : 42
Активност: : 45
Драксо респекат за филмчево посебно вториот дел ...мене ми е Бек ту да фјучр али више иам отворено тема така да непланирам да филозофирам многу тука
Најјакиот филм што сум го гледал е Top Secret како комедија со Val Kilmer и The Doors како приказна, иско со Val Kilmer.
@HijackHacker
сум го глеал бе аххахаха мн јак филм со тој шо му ја скршија кичмата
сум го глеал бе аххахаха мн јак филм со тој шо му ја скршија кичмата
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
The Librarian:
-Quest for the spear
-Return to King Solomon's mines
-Curse of Judas' Chalice
сите три дела се супер...
-Quest for the spear
-Return to King Solomon's mines
-Curse of Judas' Chalice
сите три дела се супер...
Петар- форумџија
- Постови: : 257
Активност: : 287
ејј пред некој ден го глеав..The day when the earth stood still..многу добар филм со Киану Ривс....
elenna_nevermind- џуниор
- Постови: : 42
Активност: : 45
Да да, се согласувам тој ке биде втор на мојата листа на топ филмчиња :) сите 6 дела се топ:)Drakso напиша:American pie бест оф д бест аахаха
Nenad- форумџија
Сине си ја утнал темава еј...х)...кај бас ти ја отвори сто еднас годисно глеас филмови х) инаце ајде да не се залам и јас....добар филм си дал за пример...али според мене најдобар е...хамм...Romeo must die!....кој не го гледал а обозава акции...нека го гледаХ)Nenad напиша:Ajde edna sefte tema i od mene Koj e najdobriot film sto ste go gledale? Spored mene Pearl Harbour e najdobar film na site vreminja! Odlicni efekti,glumci, super prikazna! Ednostavno fantasticno :) ! Ajde sea vas da ve slusnam!
Dare- постер
- Постови: : 75
Активност: : 111
[quote="Dare"]
Епа добро де ја од мојот мал избор издвоив нешоNenad напиша:Ajde edna sefte tema i od mene Koj e najdobriot film sto ste go gledale? Spored mene Pearl Harbour e najdobar film na site vreminja! Odlicni efekti,glumci, super prikazna! Ednostavno fantasticno :) ! Ajde sea vas da ve slusnam![/
Сине си ја утнал темава еј...х)...кај бас ти ја отвори сто еднас годисно глеас филмови х) инаце ајде да не се залам и јас....добар филм си дал за пример...али според мене најдобар е...хамм...Romeo must die!....кој не го гледал а обозава акции...нека го гледаХ)
Nenad- форумџија
грин стритс хулиганс, оргинален грев, американска пита, и усте мн мн мн...абе сите....
Dare- постер
- Постови: : 75
Активност: : 111
Па добро American Pie се подразбира ама сите морате да го глеате TRAINING DAY со Дензел Вашингтон и Итан Хоук. Мн јак филм !!!
Nikola_S- џуниор
- Постови: : 31
Активност: : 31
Заборавив на историските 300,Тroy,Gladiator i Saving Private Ryan(neso moras da go gleas)
Nikola_S- џуниор
Хехех сум го гледал фантастичен е многу јако филмче.Nikola_S напиша:Заборавив на историските 300,Тroy,Gladiator i Saving Private Ryan(neso moras da go gleas)
Nenad- форумџија
Го има ли некој PIRATES OF THE CARIBBEAN 3-ти дел?? Ако го има некој се моли да го донесе у школо!!!
Nikola_S- џуниор
ја го имам ама снимката е лом, за превод да не праам муабет... и башка од сите три филма третиот е најлош
staska- постер
- Постови: : 64
Активност: : 70
luge mn tapa filmovi gledate...=)) wanted aaaa mn jak film... ne znam zasto site zaboravivte na romantikata TITANIK si e legendarno filmce, takvo nesto ne se zaborava=)) ima i mn mn drugi ne mi teknuvaat vo momentov=)
Marija*- џуниор
- Постови: : 28
Активност: : 27
Георги Димитров :: Забегување :: Филмови
Страна 1 of 1