Бугарски Идол!!
+9
Daydream Believer
TrimXt
Nenad
Петар
HijackHacker
386ka
Gen.b2k
Drakso
elenna_nevermind
13 posters
Георги Димитров :: Забегување :: Музика
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Бугарски Идол!!
ајде луѓе еве една актуелна тема у моментов..Мислење за Бугарскиов Идол, за жирито, учесниците, аудициите, фацките, критики- пофалби..?! МустаФа руЛз! хахахаха
elenna_nevermind- џуниор
- Постови: : 42
Активност: : 45
Re: Бугарски Идол!!
епа ја мислам бугариве се повеке за заебанција отколку кој колку убаво пее...тоа мислење го добив одкога ги сослушав коментарите на жирито...хаха од идол никој пеач не станува види ја ноне за пример и се ке ти стане јасно хахаха
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
хехехе..у право си до негде..јасно е дека е заебанција све само коа ќе го видиш Мустафа!! хаха..иначе страшно многу ме иритира фактот што жирито суди според изглед а не според глас..!!! Ова е музички идол или фешн идол?! а да.. за тоа ти што викаш уствари луѓево идат на идол само колку да добијат реклама на телевизија и се надеваат дека ќе се најде некоја асалана продукција што се интересира за млади таленти за да ги земе..а инаку иднина од Идол никој не видел ( зборам за Балканот)..барем до сеа!! Американскиот идол е сасвим друга прича..
elenna_nevermind- џуниор
Много ме харесвате, ас ви казвам категорично да.
майчице мила, ще ми се пръсне
Gen.b2k- џуниор
Активност: : 43
хахаххаах баш така crazy бугари хахахGen.b2k напиша:Много ме харесвате, ас ви казвам категорично да.
Drakso- Сафра Шеф
Многу е јако жирито бе, особено оној дебелиот. Е сеа, пуштаат откачени како тој Мустафа, а не пуштаат сериозни луѓе.
пер фората на идол е кој боље ке пее а не кој поглупо ке излеа или кој пошупак од себе ке направи...и башка типката со пластчната фаца мн ме нервира:C386ka напиша:Многу е јако жирито бе, особено оној дебелиот. Е сеа, пуштаат откачени како тој Мустафа, а не пуштаат сериозни луѓе.
Drakso- Сафра Шеф
Видов еден тип кој свиреше на клавир..незнам како се викаше.
Стварно им се допадна на жирито, дури оној со чудната коса извади упаљач и го нишаше горе.
Се убаци грдата типка и вика, добар си, али нема женски да се онесвестат кога ќе те видат. Неможе понатаму.
Од тогаш може да ми се манат, зш се откажав од мрсната серија :x
Стварно им се допадна на жирито, дури оној со чудната коса извади упаљач и го нишаше горе.
Се убаци грдата типка и вика, добар си, али нема женски да се онесвестат кога ќе те видат. Неможе понатаму.
Од тогаш може да ми се манат, зш се откажав од мрсната серија :x
Според мене идол е Амерички начин на исмејување луѓе на телевизија! Има и некој добри кандидати ама сепак мислам дека жирито не смее да се исмева така со тие по СПЕЦИЈАЛНИТЕ Иначе жирито...за нив неам коментар стварно се шит!
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
ја типувам на александар нашиов.. пер сите го сакаат... мене искрено ми е малце тапа уште коа на кастинзите коа ја пееше Is this love, ич не ми се свиѓаше како ја испеа.. за глас има глас али според мене не става за мјузик ајдол
иначе сум за плавушана ели бугарката..
иначе сум за плавушана ели бугарката..
Петар- форумџија
- Постови: : 257
Активност: : 287
ја не би бил за никој од идол пошо добрите пеачи ги бутнаа!!! море за мустафа ке бидам бе најјако пее дури и на ју тјуб го има фаца е
Drakso- Сафра Шеф
што се лажете беее....кај може македонец да тепа на БУГАРСКИ идооооол...алоооо им се повраќа коа ќе не видат...а иначе тоа свинчето Фанки треба прво да му купат огледало да се погледне па после да јаде гомна...
ама морам да признаам на таа со кондурите коа и рече еве ја Зебрата од нови пазар..се скинааааааааав од смеење..хахахахахахахахахха..
и бај д веј знаете како може да се утепа Марија...стај ја до парно и ке се стопи ќе ја снема..
ама морам да признаам на таа со кондурите коа и рече еве ја Зебрата од нови пазар..се скинааааааааав од смеење..хахахахахахахахахха..
и бај д веј знаете како може да се утепа Марија...стај ја до парно и ке се стопи ќе ја снема..
elenna_nevermind- џуниор
елена не јади трици за марија!! да не беше марија нз баш дали нашине ќе беа таму.. сеа ок малцее ама малцееееееее помала уста и типката ќе биде авион.. не дека не е ни сеа... :affraid:
Петар- форумџија
пер шо марија фацата и е фабричка хахахах тоа ти е бугарка нишо поише не очекувам хахах
Drakso- Сафра Шеф
јеп..ја сам цврсто Да за ставот на Драксо
elenna_nevermind- џуниор
И мене ме нервира жирито што бира според надворешниот изглед, а не секогаш според гласот. Тоа се две различни работи. И што има врска дали типот/типката е убав/а или не, и онака бугари се бугари ќе ги пластифицираат ин ноу тајм!!!
Иначе, ги поштувам Британциве, пред две години на Britain's Got Talent победи тип што е елегантно попунет, со криви заби и ангелски глас :O
Иначе, ги поштувам Британциве, пред две години на Britain's Got Talent победи тип што е елегантно попунет, со криви заби и ангелски глас :O
Daydream Believer- постер
- Постови: : 73
Активност: : 74
значи вака идол е шоу кое не бара само луѓе со глас.. потребно е повеќе од глас за некој да биде ѕвезда.. и искрено мислам дека жирито си е ок.. можда некад претерува, али сеа тоа е секаде..
и тоа со убавината си е телевизиско клише набиено од американците кои кажуваат дека само убави луѓе се на тв.. (нз баш ама ај..) како и да е како идеа и како реализација мене ми се свиѓа крај краева жирито повеќе нема право на глас.. што се замарате...
и тоа со убавината си е телевизиско клише набиено од американците кои кажуваат дека само убави луѓе се на тв.. (нз баш ама ај..) како и да е како идеа и како реализација мене ми се свиѓа крај краева жирито повеќе нема право на глас.. што се замарате...
Петар- форумџија
па за замарање е ако англија успева да исгласа убав глас а бугариве гледаат да направат будала од некого или да се позаебаваат да бидат на телевизија...не е битно кој како пее:C тапа е :C
Drakso- Сафра Шеф
Александар ТАРАБУНОВ е најјаци...го знам детето од купилј...хехе..ме малтеретирасе секој ден во мало се праесе најјаци во граду...искрејно ме зацуди и изненади позитивно коа го видов...стварно ми е многу мило...али од најголем селак во карпс 3 стана доста познат...браво за него..ЧДЧД
Dare- постер
- Постови: : 75
Активност: : 111
Оууу најбоље тема! Не ми е јасно што сте му се нафрлиле сите на Петар, Марија била ваква-онаква, баш е добра женска. А најдобра епизода беше првата: Се открија таленти како Мустафа, таа плавушата се соблече (али турија цензура ) и то.
Nikola_S- џуниор
- Постови: : 31
Активност: : 31
ne ok si e emisijata ama toa e veke videno isto bese i so operacija triumf i uste nekolku drugi takvi go gledam od vreme na vreme i toa od dve pricini edna so e na a1 a druga so ima i nasi a posebno Tara:P
bobo pope- џуниор
- Постови: : 46
Активност: : 58
Устата на марија е само за пушење кХм цигари...
Петар- форумџија
Страна 1 of 2 • 1, 2
Георги Димитров :: Забегување :: Музика
Страна 1 of 2