69, да или не??
+6
elenna_nevermind
TrimXt
Drakso
HijackHacker
Nenad
Петар
10 posters
Страна 1 of 1
69, да или не?
Re: 69, да или не??
Па да, се треба да се проба :) Па ако ви се допаѓа и на вас и на партнерот може почесто да се применува
П.С Удрете добро бањање пред тоа :affraid:
П.С Удрете добро бањање пред тоа :affraid:
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
мејби ај нека се јави некоја волонтерка хахаха џџст кидинг
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
нешо знаеш ли што е 69 уствари??иначе за бањање пожелно секад да се бањате ред секс хехех
добро како не е ви е одвратно тоа..од сите можни пози се фативте за најбедната...а можам да претпоставам чива била идејава..
elenna_nevermind- џуниор
- Постови: : 42
Активност: : 45
хахаахахха елена не се срами хахаха уи ноу ју уант ту хахах
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
хуху..драксо пеер веруј ми збориш со чоек шо нема срам..барем на оваа тема..а иначе за позава ми е најбедна пошо е оралка..и ај донт вант ит..!! и 69 и 77 се најгрдите пози еврррр..!!
elenna_nevermind- џуниор
- Постови: : 42
Активност: : 45
TrimXt напиша:нешо знаеш ли што е 69 уствари??иначе за бањање пожелно секад да се бањате ред секс хехех
Хехе колега знам ја добро што е 69, а ти ако нејкеш не се бањај и бутај го јазикот сегде ајде може еден ден и печурки ке ти пораснат
Nenad- форумџија
Nenad напиша:TrimXt напиша:нешо знаеш ли што е 69 уствари??иначе за бањање пожелно секад да се бањате ред секс хехех
Хехе колега знам ја добро што е 69, а ти ако нејкеш не се бањај и бутај го јазикот сегде ајде може еден ден и печурки ке ти пораснат
ахахахахаххахахахахахахаххахахахахаха печурки бе ејјјјјјј ахахаххахахаххахаха
Петар- форумџија
- Постови: : 257
Активност: : 287
кај сум рекол да не се бањате?? ц ц ц
него пзоата е добра ако типката нема крајници и може да го гутне поише...ете малце подлабоко да навлеземе во дискусија хехехххх
него пзоата е добра ако типката нема крајници и може да го гутне поише...ете малце подлабоко да навлеземе во дискусија хехехххх
И ја сум за. Интересна поза. БТЊ, тоше не забегувај, немам намера додека го правам тоа да ја угушам женска ми.
незнам како на нешо до сега не му пораснале печурки.....и позата е добра ако ви се чисти половите органи... иначе е гадно претежно за машките.... хахахах без навреда:P
Dime Stojcev- постер
- Постови: : 156
Активност: : 182
Народе, придржувајте се до темата, не идете со чистота бидејќи на некои членови стварно им е гад :blјak:
сто да правам ја кажувам реалноста нема тука гад не гад ахаххаха
Dime Stojcev- постер
абе малина па ти викам ако нема крајници неможе да се угуши...е сеа ја за позава би дал 150 гласа али сепак зависи од партнерот...најпопаллива поза мене ми е doggy style :):
Ете имаш уште една тема за омилена поза па кажи си што ти лежи на срцеelenna_nevermind напиша:добро како не е ви е одвратно тоа..од сите можни пози се фативте за најбедната...а можам да претпоставам чива била идејава..
Nenad- форумџија
hahahahhahahhaha
ne ste normalni ej.. moze ke bidam edinstveno devojce sto ke go kaze ova, ali lge zasto da ne=)) i nz koj kaza dime mislam, vo takvi situacii nema gad ne gad
ne ste normalni ej.. moze ke bidam edinstveno devojce sto ke go kaze ova, ali lge zasto da ne=)) i nz koj kaza dime mislam, vo takvi situacii nema gad ne gad
Marija*- џуниор
- Постови: : 28
Активност: : 27
ахахаххаха или сакаш или неќеш нема друго!!!
Dime Stojcev- постер
Tie sto nemaat probano neka ne zborat deka koga ke probaat posebno maskite ne da ja banjas more i na hemisko odnesija pa pak e isto neli Neso:D bez navreda za ponezniot pol
bobo pope- џуниор
- Постови: : 46
Активност: : 58
Страна 1 of 1