Колку партнери сте имале до сега?
+4
Sanja
TrimXt
Drakso
Nenad
8 posters
Страна 1 of 1
Колку партнери сте имале до сега?
Колку мувачи/ци и врски сте имале до сега? И што мислите што е премногу и премалце? За колку мувачи некого би нарекле (мушка)курва?
Јас да скршам лед...до сега се на се сум имал околу 25 :)
Јас да скршам лед...до сега се на се сум имал околу 25 :)
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
Re: Колку партнери сте имале до сега?
па шо знам не бројам бидејки со секоја партнерка сум си имал разни искуства а ако кажам бројка ке испадне глеам шо поголем број да иам. Не е фер така ке испадне не ми е важен никој ја ги глеам само ко бројки...ипак млади сме сеа ако не мењаш партнери не знам кога
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
Неџо бе ти ептен си претерал бе брат...ја незнам точно ама знам дека се бројат на две-три таце...шо ти е бе кај ке се лижам со секоја, само со избрани ја се лижам хехех
а за идење мислам дека на наши години све поише од 3-4 мсеца е многу пошто од искуство ви кажувам ке си имате многу проблеми после 4тиоит месец..а и после раскинување...а за ***ва ниедна не ај нарекувам ***ва..
а за идење мислам дека на наши години све поише од 3-4 мсеца е многу пошто од искуство ви кажувам ке си имате многу проблеми после 4тиоит месец..а и после раскинување...а за ***ва ниедна не ај нарекувам ***ва..
neso a ti si imas problemi posle 4 mesec
Sanja- нов член
- Постови: : 2
Активност: : 2
Sanja напиша:neso a ti si imas problemi posle 4 mesec
Не одговарам на приватни прашања 8)
Nenad- форумџија
ахаха за приватни дискусии има пм
Drakso- Сафра Шеф
ејјјј значи овој нешо нема кај што нема отворено тема...
иначе што се однесува до темава неам појма не се ни трудам да бројам.. а за мушка/женска ***ва што ти пишува ми е малце кретенско некој да викаш курва и тоа ради тоа што е промискуитетен... и малце глупо ти е формулирано прашањето за колку мувачи некого би нарекле ***ва... тоа се мувачи а не секс партнери али не дообјаснувам многу затоа што ќе отидам далеку од темата.. кој колку сака нека си се мува со кого сака и кога сака.. и нема потреба од нарекување ***ва ради често менување на мувачи!
иначе што се однесува до темава неам појма не се ни трудам да бројам.. а за мушка/женска ***ва што ти пишува ми е малце кретенско некој да викаш курва и тоа ради тоа што е промискуитетен... и малце глупо ти е формулирано прашањето за колку мувачи некого би нарекле ***ва... тоа се мувачи а не секс партнери али не дообјаснувам многу затоа што ќе отидам далеку од темата.. кој колку сака нека си се мува со кого сака и кога сака.. и нема потреба од нарекување ***ва ради често менување на мувачи!
Петар- форумџија
- Постови: : 257
Активност: : 287
па вака и ја како петар се согласувам дека не знач дека ако некој имал повеке партнери дека треба да се нарекува со таков безвезен термин малце от али морав да пишам а за тие што им е кеф да си бројат со колку иделе алал да им е
Drakso- Сафра Шеф
ааааа нешо доста се фалиш да не кажам нешто.... а за броење што е битно смешно е така кога се фалите ко да сте заглавени у седмо за осмо летото.... пр за машка к***а е нешо прашајте ја сања ако не ми верувате..... :P
Dime Stojcev- постер
- Постови: : 156
Активност: : 182
Тоа ми е ок формулирано зашто и сам знаеш дека многу муабети се вртат на таа тема...види ја курвана прпат го глеа се мува....види ја онаа до вчера идеше со дечкото сега со друг и така натака. Не можеш да одрекуваш дека нема вакви муабети :):Петар напиша:ејјјј значи овој нешо нема кај што нема отворено тема...
Мислам дека у правила е забрането вреѓање на други членови :):Dime Stojcev напиша:ааааа нешо доста се фалиш да не кажам нешто.... а за броење што е битно смешно е така кога се фалите ко да сте заглавени у седмо за осмо летото.... пр за машка ***ва е нешо прашајте ја сања ако не ми верувате..... :P
не е фалење само прашав кој сака нека си каже кој нејќе немора. Сакав
да видам од колку до колку се движи границата. А и мојава бројка не е
баш за фалење кога сите би кажале искрено колку ги имале
пост под пост мислењата се споени*
Nenad- форумџија
pa aj kazete za devojce na nasa vozrast kolku e normalna brojka pa ke vi kazam togas kolku sum imala haha
Marija*- џуниор
- Постови: : 28
Активност: : 27
Па ти писи па ке ти кажеме дали си ненормалнаMarija* напиша:pa aj kazete za devojce na nasa vozrast kolku e normalna brojka pa ke vi kazam togas kolku sum imala haha
Nenad- форумџија
haha nema ne mozam.... leleeee aj bolje temava da ne ja cepkam veke=)
Marija*- џуниор
Marija* напиша:haha nema ne mozam.... leleeee aj bolje temava da ne ja cepkam veke=)
ХЕХЕ ја усте на почеток се отказав од темава!!...мва
Dare- постер
- Постови: : 75
Активност: : 111
Хехехе зашо се откажа бе Даре кажи си што имаш да не ме праат мене курветина тука
Nenad- форумџија
е да бе...х)....ај кје си кјутам јас...болје е..само кје коментирам за другите...така е најјако х)
Dare- постер
Абе ако си више на темава пиши си и свое искуство па да коментираме
Nenad- форумџија
Nenad напиша:Абе ако си више на темава пиши си и свое искуство па да коментираме
Оки кје пишам.........точно пред 1 месец и 5 дена фатив девојка..и таа ми е прва..никогаш предходно не сум бил со женска незнам ни оваа како ме сака..како сака да биде со мене..толку неискусен греотка сум
Dare- постер
hahaha. darko pokraj tebe i tvojot broj na muvacici i zenski se cuvstvuvam..... ne mozam da go opisam, inace dare ni samiot ne si znae kolku za da kaze... milo toa, ke se zaljubis i ti eden den=)))
Marija*- џуниор
Хахаха многу ни е вицкаст овој Даре за греота зенско со очи не видел.
Nenad- форумџија
Страна 1 of 1