радио
+4
Drakso
386ka
HijackHacker
Петар
8 posters
Георги Димитров :: Главно :: Забелешки
Страна 1 of 1
Re: радио
jeeeeeeee aj aj не сумљам во тебе и сакам јас да сум прв диџеј.. јееј... :affraid:
Петар- форумџија
- Постови: : 257
Активност: : 287
Ако правиме радио, нема рап и такви срања, туку само транс техно, хаус. Ништо друго. Ај сеа ви најдов аритметичка средина, можев и да предложам дорз.
малинаааааааааааа каков транс алооооо
ретро и само ретрооо
барем ја коа ќе пуштам музика... и така чат пат некоја модерна комерцијала
ретро и само ретрооо
барем ја коа ќе пуштам музика... и така чат пат некоја модерна комерцијала
Петар- форумџија
пер ке си има од све по нешо секој кој што ке сака ке си пушта музика во одреден период зашо е наше радио? за да пуштаме ние музика...а не на поставени правила да се пушта музика386ka напиша:Ако правиме радио, нема рап и такви срања, туку само транс техно, хаус. Ништо друго. Ај сеа ви најдов аритметичка средина, можев и да предложам дорз.
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
Drakso напиша:пер ке си има од све по нешо секој кој што ке сака ке си пушта музика во одреден период зашо е наше радио? за да пуштаме ние музика...а не на поставени правила да се пушта музика386ka напиша:Ако правиме радио, нема рап и такви срања, туку само транс техно, хаус. Ништо друго. Ај сеа ви најдов аритметичка средина, можев и да предложам дорз.
Да, да - се согласувам! Луѓе...ФАЌАЈТЕ СИ ТЕРМИНИ!!
Daydream Believer- постер
- Постови: : 73
Активност: : 74
Drakso напиша:пер ке си има од све по нешо секој кој што ке сака ке си пушта музика во одреден период зашо е наше радио? за да пуштаме ние музика...а не на поставени правила да се пушта музика386ka напиша:Ако правиме радио, нема рап и такви срања, туку само транс техно, хаус. Ништо друго. Ај сеа ви најдов аритметичка средина, можев и да предложам дорз.
се согласувам абе моја идеа е да има неколку диџеи кои би пуштале различни типови музика во различни периоди... еве ти викам коа ја би пуштал музика тоа би било ретро.. за друг нз..
Петар- форумџија
Петар напиша:Drakso напиша:пер ке си има од све по нешо секој кој што ке сака ке си пушта музика во одреден период зашо е наше радио? за да пуштаме ние музика...а не на поставени правила да се пушта музика386ka напиша:Ако правиме радио, нема рап и такви срања, туку само транс техно, хаус. Ништо друго. Ај сеа ви најдов аритметичка средина, можев и да предложам дорз.
се согласувам абе моја идеа е да има неколку диџеи кои би пуштале различни типови музика во различни периоди... еве ти викам коа ја би пуштал музика тоа би било ретро.. за друг нз..
Браво за ретрото :) Ми го зема жанрот хаха. Petar's Retro Hour - добро звучи хахаха
ФАЌААААААМ ТЕРМИН
ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО СРЕДА од 22часот до 00 ретро
и недела од 18 часот до 19часот желби
готово РЕЗЕРВИСАНО Е
ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО СРЕДА од 22часот до 00 ретро
и недела од 18 часот до 19часот желби
готово РЕЗЕРВИСАНО Е
Петар- форумџија
Полека бре народе, ние уште се мучиме да купиме домаин, они радио се фатиле.
Прво треба да видиме што како ќе иде, па после.
бтњ, петре, дај линк за тоа радиото на кајгана да го видам
Прво треба да видиме што како ќе иде, па после.
бтњ, петре, дај линк за тоа радиото на кајгана да го видам
иначе се симиња некоја ствар што се пушта во било кој програм за репродуциране звук... и ако некој пушта се слуша мн јасно... доколку не пушта никој вели сервис анавејбавл... бла бла..
Петар- форумџија
незнам точно како они го прават, али мене веќе ми текна како ние ќе го направие 8)
ќе отворам тема, и сите заинтересирани нека пишат. само на одредени членови ќе им биде дадена оваа привилегија
ќе отворам тема, и сите заинтересирани нека пишат. само на одредени членови ќе им биде дадена оваа привилегија
HijackHacker напиша:незнам точно како они го прават, али мене веќе ми текна како ние ќе го направие 8)
јееееее ЅВЕР!!
ајде ајде отварај... и кажувај што да правиме... јејеееее :cheers:
Петар- форумџија
Ееее ке се испотепате за радиото :) ваква онаква музика....Абе треба да има се за сечији вкус :) Ама како што рече шефот...полека има време за све
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
Луѓе, не е се едноставно. Уште не сме го решиле примарниот проблем, кој ќе го хостира радиото? Треба добра интернет врска за таа работа како и способен ПЦ. Еве јас поседувам способен ПЦ, но интернет врската е пак тапа за таква работа.
Не се разбирам многу во вакви работи, но мислам дека ова би можело да ви помогне. Мислам дека е бесплатно : http://www.flatcast.com/de/FcForum.aspx?forum=4514
Георги Димитров :: Главно :: Забелешки
Страна 1 of 1