Русите или Американците?
+6
Dime Stojcev
TrimXt
Gen.b2k
386ka
Drakso
niGGa
10 posters
Страна 1 of 1
Русите или Американците?
За кој сте бе дечки, за Русите или за Американците (Образложете) :)
пс. Марс, ПИШУВАЈ НА КИРИЛИЦА, и не со големи букви
пс. Марс, ПИШУВАЈ НА КИРИЛИЦА, и не со големи букви
niGGa- нов член
- Постови: : 12
Активност: : 15
Re: Русите или Американците?
Ау ми ја погоди темата па ја сум за русите зошто...зошто се јаки исто ко шо се јаки и американциве само шо не се толку на**здани хаха русите се моќ светска сила чудо ама сепак кога доаѓа војна деј ар фул оф спрајзс хахахаа затоа американциве им е страв да им писнат а ти nigga ја отвори темава а не спомна за кој си? и не образложи сошто ?
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
Пер, ја сум за русите исто. Пошто многу јасно, американците се глупави, а да си неписмен не е у шема нели? Инаку шала на страна, мислам дека русите се многу поспособни како нација, за разлика од американците што можат само народот да си го манипулираат пошто им е толку прост. Исто така, американците се вадат со нивни емисии, у стил на Ултимејт Уепнс, и таму еден дебил се прави јак дека имаат многу софистицирани (а уствари многу глупави и оружја што тешко се употребуваат) а русиве не се експонираат воопште. И БТЊ, од каде потекнува АК-47 (Автоматик Калашников '47) а?
И ја сум за русите...Од повеќе причини од која најбитна е дека имаат Тсар бомба :affraid:
Gen.b2k- џуниор
- Постови: : 42
Активност: : 43
Ма политички појаки се каде каде Американците...а воено не би рекол дека и американците се многу назад...али нема потреба да ги мериме само по воените ресурси треба да ги мериме и по другите ресурси...дефинитивно Америка(барем до пред рецесијава) беше најголема индустриска сила во светов!Иако поради природните ресурси сепак Русија ми изгледа мене побогата а тоа се должи најмногу на нафтата...
а Малина у право си калашниковот е руска пушка али е напраена од Поља т.е. Калашников бил Поњак али бил Пуски генерал па затоа целата "одговорност" се префрла на Русите
а Малина у право си калашниковот е руска пушка али е напраена од Поља т.е. Калашников бил Поњак али бил Пуски генерал па затоа целата "одговорност" се префрла на Русите
тоше не филозофирај толку се знае дека американците може да им го само да им го ис***ат на русите. русите не се фалат како американците а имаат многу повеке се кладам у тоа....:P
Dime Stojcev- постер
- Постови: : 156
Активност: : 182
Јас во принцип ги сакам сите народи, без разлика на политиката што ја водат, дека сепак тоа е само политика, а народот си е народ.
Анивеј, ако мора да бирам, би ја избрала Русија од проста причина што како народ се попријатни и поблиски до нас и нашата култура. Словени, што да се прави..:]
Општо познат е фактот дека Русија и Америка си покажуваат само бицепси и трицепси и ги советувам така и да продолжат, затоа што сите знаеме колку катастрофално би било ако се степаат.
Од политичка гледна точка, иако американците изгледаат многу постабилни, мислам дека русите се каде каде подобри, ама не се фалат со тоа и им го поштувам тоа. А за природни и остали ресурси и двете земји имаaт со што да се пофалат
Анивеј, ако мора да бирам, би ја избрала Русија од проста причина што како народ се попријатни и поблиски до нас и нашата култура. Словени, што да се прави..:]
Општо познат е фактот дека Русија и Америка си покажуваат само бицепси и трицепси и ги советувам така и да продолжат, затоа што сите знаеме колку катастрофално би било ако се степаат.
Од политичка гледна точка, иако американците изгледаат многу постабилни, мислам дека русите се каде каде подобри, ама не се фалат со тоа и им го поштувам тоа. А за природни и остали ресурси и двете земји имаaт со што да се пофалат
Daydream Believer- постер
- Постови: : 73
Активност: : 74
Абе темава можела и во политика да иде :): иначе ја не сум за никој и мислам дека Америка и Русија воопшто не се толку спротиставени како што изглеа. Тоа останало во нашите глави уште од ерата на студената војна и сеа сеуште се палиме на таа тема. Иначе една причина кажете тие да бидат непријатели? Тоа што стално се препуцаваат со технологија е нормално, секој се фали со тоа што го има :):
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
Темата е преместена во политика*
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
опаа ми се изнапишавте а? ви се погоди темичкава :) епа вака лично јас поблиску до срце ја имам Русија. Зошто ? епа бидејки е МАДР РАША и е суппортиве а не Америка се пика кај шо не треба и пробуе да биде фаца! БТЊ у колд вор американците напраиле нови ракети хит сикинг ли незнам какви кои биле анти аир а Русиве поштено да ги избегнат земале фолија и ја пуштале од авионите. ЕТЕ тоа се вика СМАРТ! :)
niGGa- нов член
ХХ, фолија се користи за радарски земја-воздух/воздух-воздух ракети кои исто така биле измислени во тоа време. И стварно работи таа техника. Инаку за хит сикинг се користат heat seeking missle countermeasures познати како flares.niGGa напиша:опаа ми се изнапишавте а? ви се погоди темичкава :) епа вака лично јас поблиску до срце ја имам Русија. Зошто ? епа бидејки е МАДР РАША и е суппортиве а не Америка се пика кај шо не треба и пробуе да биде фаца! БТЊ у колд вор американците напраиле нови ракети хит сикинг ли незнам какви кои биле анти аир а Русиве поштено да ги избегнат земале фолија и ја пуштале од авионите. ЕТЕ тоа се вика СМАРТ! :)
ама ти знаеш дека партиски ти спаѓаш у хардверскиот дел а ја сум тука за БРЕАКИНГ ЊУЗ и за дуели молим те распределени сме. Али ипак у нешо бев у право и вистина е за фолијата. Ако сакате ке испробаме со авион на Мат ако не успее фолијата јбг хаххах :)
niGGa- нов член
aбе niGGa...а ти капа имаш....хахааххааххахаа.....Русите дефинитивно....боље се...
Nikac- нов член
- Постови: : 15
Активност: : 16
lele neso go kaza ova aj ne kazuvaj mnogu glava davas za rusite na se prai Ankica Vitanova ili Vaska IlievaNenad напиша:Абе темава можела и во политика да иде :): иначе ја не сум за никој и мислам дека Америка и Русија воопшто не се толку спротиставени како што изглеа. Тоа останало во нашите глави уште од ерата на студената војна и сеа сеуште се палиме на таа тема. Иначе една причина кажете тие да бидат непријатели? Тоа што стално се препуцаваат со технологија е нормално, секој се фали со тоа што го има :):
bobo pope- џуниор
- Постови: : 46
Активност: : 58
Попе си ме помешал со Фиц Иначе точно дека ми се подраги бидејќи ке не трудат нишо да расипат и не се мешаат во туѓи работиbobo pope напиша:lele neso go kaza ova aj ne kazuvaj mnogu glava davas za rusite na se prai Ankica Vitanova ili Vaska IlievaNenad напиша:Абе темава можела и во политика да иде :): иначе ја не сум за никој и мислам дека Америка и Русија воопшто не се толку спротиставени како што изглеа. Тоа останало во нашите глави уште од ерата на студената војна и сеа сеуште се палиме на таа тема. Иначе една причина кажете тие да бидат непријатели? Тоа што стално се препуцаваат со технологија е нормално, секој се фали со тоа што го има :):
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
Pa naravno!!! E ne ke se zaebavame LOL
bobo pope- џуниор
- Постови: : 46
Активност: : 58
Страна 1 of 1