Георги Димитров
Добредојдовте во форумот. За поголемо уживање во дискусиите, ви препорачваме да се регистрирате. Ако сте веќе член, логирајте се.
Имајте пријатен престој!

Join the forum, it's quick and easy

Георги Димитров
Добредојдовте во форумот. За поголемо уживање во дискусиите, ви препорачваме да се регистрирате. Ако сте веќе член, логирајте се.
Имајте пријатен престој!
Георги Димитров
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

каква превара напраија ОТ со Аднан...леле

+2
Drakso
MiLoS
6 posters

Go down

каква превара напраија ОТ со Аднан...леле Empty каква превара напраија ОТ со Аднан...леле

Пишување by MiLoS Нед Мар 22, 2009 5:29 pm

ваков селјак да иде у Европа да пее е срамота...типот само селјацото знае да го пее!!!!!!!!!
MiLoS
MiLoS
постер

Постови: : 63
Активност: : 93

Вратете се на почетокот Go down

каква превара напраија ОТ со Аднан...леле Empty Re: каква превара напраија ОТ со Аднан...леле

Пишување by Drakso Нед Мар 22, 2009 5:31 pm

еј дефинитивно вукашин и александар мн поубаво пееа од аднан и 100% повеке гласови имале од него пошо таков дебел мрсен грд никаков тип ко аднан сигурен сум 100000% дека помачлце гласови добил од александар за кој од сите мошни гала вечери он беше секад прв со гласови и од вукашин кој пееше најјако од сите!
Drakso
Drakso
Сафра Шеф

Постови: : 215
Активност: : 250

каква превара напраија ОТ со Аднан...леле Empty Re: каква превара напраија ОТ со Аднан...леле

Пишување by MiLoS Нед Мар 22, 2009 5:36 pm

ств болје вукасин да победеше него селјаков глуп лелелелелелеле
ова гарант е местено...незнам кој гласал за овој Аднан...
MiLoS
MiLoS
постер

Пишување by Daydream Believer Нед Мар 22, 2009 5:39 pm

И јас бев за Вукашин од страт и не ми се верува дека Аднан победи каква превара напраија ОТ со Аднан...леле 549515
Daydream Believer
Daydream Believer
постер

Постови: : 73
Активност: : 74

Пишување by MiLoS Нед Мар 22, 2009 5:43 pm

Ја за Ацето бев и он поштено си водеше од поцеток до крај али знаев дека ке наместат нешо...па и немавме никој македонец ни у зири ни кај водители и као сакаш да победи македонец??
MiLoS
MiLoS
постер

Пишување by Drakso Нед Мар 22, 2009 5:44 pm

епа луѓе ова е балкан не е тука баш све ко шо треба каква превара напраија ОТ со Аднан...леле 11826 ххаха уше од почеток требаше да ни текне дека на крај ке биде местено и ке тепа некој сељокаква превара напраија ОТ со Аднан...леле 11826
Drakso
Drakso
Сафра Шеф

Постови: : 215
Активност: : 250

Пишување by Daydream Believer Нед Мар 22, 2009 5:47 pm

Стварно Драксо каква превара напраија ОТ со Аднан...леле 11826 Тука се е ап сајд даун, требаше да бидеме подготвени за вакво нешто хехе
Daydream Believer
Daydream Believer
постер

Постови: : 73
Активност: : 74

Пишување by Петар Нед Мар 22, 2009 6:09 pm

аххх стара тема која сеуште сакам да ја дискутирам и наполно се согласувам дека Аднан е сељак невиден... па тие Јуниверзал ќе се "усреќат" со него.. не знам што се случи ств не ми е јасно како може александар кој 13 пати фаворит на последна гала да испадне и тоа 3то место.. али ете! како и да е аднан битно стана херој во тоа селото живиница али темава ќе нема што да се дискутира сите имаат исто мислење..!! :ЧД:
Петар
Петар
форумџија

Постови: : 257
Активност: : 287

Пишување by MiLoS Нед Мар 22, 2009 6:57 pm

болје бесе Вукашин 100 пути
MiLoS
MiLoS
постер

Пишување by 386ka Нед Мар 22, 2009 9:01 pm

Според мене е срамота што влезе Аднан, човекот нема појма од друго освен тоа селското... БТЊ, ќе пее надвор од балканов, а појма нема од АНГЛИСКИ...
386ka
386ka
Шеф

Постови: : 155
Активност: : 152

http://www.it.com.mk/forum

Пишување by TrimXt Нед Мар 22, 2009 9:34 pm

ej ej мичо среди хормоните малце...све се учи па така он може да научи англиски...Руслана кога освои евровизија незнаеше што да каже пошто незнаеше англиски па голема работа..
TrimXt
TrimXt
постер

Постови: : 193
Активност: : 208

http://www.basketsim.com

Пишување by Петар Нед Мар 22, 2009 9:41 pm

тоше чоек ако веќе си пејач и треба да склучиш договор со компанија каде ќе МОРАШ да пееш на англиски од причина што е интернационална.. сепак станува збор за Јуниверзал не е зае**нција, а аднан победи зашто не сакаа да му ја дадат наградата на македонецот.. е толку е просто.. а за руслана неам коментар таа коа победи на евровизија, победи со песна кај што има само ГО ГО ГО ВОУААААА и толку.. ај не споредувај англискиот на аднан со англискиот на руслана.. зашто нема што да се спореди и он коа пееше Viva Las Vegas само насловот знаеше да го испее се друго што слушнав јас беше асхгсадхгсдхгсгѕсхгсхгусхг
Петар
Петар
форумџија

Пишување by TrimXt Нед Мар 22, 2009 9:52 pm

а мислиш ли ти дека он више нема научено англиски?ц ц ц...
TrimXt
TrimXt
постер

Пишување by Петар Нед Мар 22, 2009 9:53 pm

јас не познавам човек што во 3 месеци научил доволно англиски за да може да пее АСАЛНО на англиски... а што се однесува до аднан, таков простак и глуп човек нема шанси ни за 3 години цело време да учи да научи англиски
Петар
Петар
форумџија

Пишување by TrimXt Нед Мар 22, 2009 9:55 pm

абе ен се секирај песните се учат!!хахаха ме насмеа
TrimXt
TrimXt
постер

Пишување by Петар Нед Мар 22, 2009 9:58 pm

TrimXt напиша:абе ен се секирај песните се учат!!хахаха ме насмеа

остај ти песните што се учат, али како се пеат е тоа е.. Кен Лии малце подобро испеано...! хахаха и ти мене
Петар
Петар
форумџија

Пишување by MiLoS Нед Мар 22, 2009 9:58 pm

абе може да се научи се па и него можеме сеа да го научиме и да свири и да пее и да збори и се останато ама финтата беше зошто он победи кога покрај него имаше мн подобри учесници...ја мислам дека е местено
MiLoS
MiLoS
постер

Пишување by Петар Нед Мар 22, 2009 10:01 pm

MiLoS напиша:абе може да се научи се па и него можеме сеа да го научиме и да свири и да пее и да збори и се останато ама финтата беше зошто он победи кога покрај него имаше мн подобри учесници...ја мислам дека е местено

Искрено мене за пеење најдобра ми беше Соња.. и да не беше таква дигната и лоша во карактер може и ќе победеше.. а дека е наместено, наместено е со сигурност
Петар
Петар
форумџија

Пишување by TrimXt Нед Мар 22, 2009 10:02 pm

не ја уопште не ја оспорувам неговара нефер победа!едноставно човекот не го пее тој стил за да може да пее низ светов..е сеа нормално дека секој претрпува промени па така и он ке пее тоа што ке му напишат каква превара напраија ОТ со Аднан...леле 475449
TrimXt
TrimXt
постер

Пишување by Sponsored content

Sponsored content

Вратете се на почетокот