каква превара напраија ОТ со Аднан...леле
+2
Drakso
MiLoS
6 posters
Георги Димитров :: Забегување :: Музика
Страна 1 of 1
каква превара напраија ОТ со Аднан...леле
ваков селјак да иде у Европа да пее е срамота...типот само селјацото знае да го пее!!!!!!!!!
MiLoS- постер
- Постови: : 63
Активност: : 93
Re: каква превара напраија ОТ со Аднан...леле
еј дефинитивно вукашин и александар мн поубаво пееа од аднан и 100% повеке гласови имале од него пошо таков дебел мрсен грд никаков тип ко аднан сигурен сум 100000% дека помачлце гласови добил од александар за кој од сите мошни гала вечери он беше секад прв со гласови и од вукашин кој пееше најјако од сите!
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
ств болје вукасин да победеше него селјаков глуп лелелелелелеле
ова гарант е местено...незнам кој гласал за овој Аднан...
ова гарант е местено...незнам кој гласал за овој Аднан...
MiLoS- постер
И јас бев за Вукашин од страт и не ми се верува дека Аднан победи
Daydream Believer- постер
- Постови: : 73
Активност: : 74
Ја за Ацето бев и он поштено си водеше од поцеток до крај али знаев дека ке наместат нешо...па и немавме никој македонец ни у зири ни кај водители и као сакаш да победи македонец??
MiLoS- постер
епа луѓе ова е балкан не е тука баш све ко шо треба ххаха уше од почеток требаше да ни текне дека на крај ке биде местено и ке тепа некој сељо
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
Стварно Драксо Тука се е ап сајд даун, требаше да бидеме подготвени за вакво нешто хехе
Daydream Believer- постер
- Постови: : 73
Активност: : 74
аххх стара тема која сеуште сакам да ја дискутирам и наполно се согласувам дека Аднан е сељак невиден... па тие Јуниверзал ќе се "усреќат" со него.. не знам што се случи ств не ми е јасно како може александар кој 13 пати фаворит на последна гала да испадне и тоа 3то место.. али ете! како и да е аднан битно стана херој во тоа селото живиница али темава ќе нема што да се дискутира сите имаат исто мислење..!! :ЧД:
Петар- форумџија
- Постови: : 257
Активност: : 287
болје бесе Вукашин 100 пути
MiLoS- постер
Според мене е срамота што влезе Аднан, човекот нема појма од друго освен тоа селското... БТЊ, ќе пее надвор од балканов, а појма нема од АНГЛИСКИ...
ej ej мичо среди хормоните малце...све се учи па така он може да научи англиски...Руслана кога освои евровизија незнаеше што да каже пошто незнаеше англиски па голема работа..
тоше чоек ако веќе си пејач и треба да склучиш договор со компанија каде ќе МОРАШ да пееш на англиски од причина што е интернационална.. сепак станува збор за Јуниверзал не е зае**нција, а аднан победи зашто не сакаа да му ја дадат наградата на македонецот.. е толку е просто.. а за руслана неам коментар таа коа победи на евровизија, победи со песна кај што има само ГО ГО ГО ВОУААААА и толку.. ај не споредувај англискиот на аднан со англискиот на руслана.. зашто нема што да се спореди и он коа пееше Viva Las Vegas само насловот знаеше да го испее се друго што слушнав јас беше асхгсадхгсдхгсгѕсхгсхгусхг
Петар- форумџија
а мислиш ли ти дека он више нема научено англиски?ц ц ц...
јас не познавам човек што во 3 месеци научил доволно англиски за да може да пее АСАЛНО на англиски... а што се однесува до аднан, таков простак и глуп човек нема шанси ни за 3 години цело време да учи да научи англиски
Петар- форумџија
TrimXt напиша:абе ен се секирај песните се учат!!хахаха ме насмеа
остај ти песните што се учат, али како се пеат е тоа е.. Кен Лии малце подобро испеано...! хахаха и ти мене
Петар- форумџија
абе може да се научи се па и него можеме сеа да го научиме и да свири и да пее и да збори и се останато ама финтата беше зошто он победи кога покрај него имаше мн подобри учесници...ја мислам дека е местено
MiLoS- постер
MiLoS напиша:абе може да се научи се па и него можеме сеа да го научиме и да свири и да пее и да збори и се останато ама финтата беше зошто он победи кога покрај него имаше мн подобри учесници...ја мислам дека е местено
Искрено мене за пеење најдобра ми беше Соња.. и да не беше таква дигната и лоша во карактер може и ќе победеше.. а дека е наместено, наместено е со сигурност
Петар- форумџија
не ја уопште не ја оспорувам неговара нефер победа!едноставно човекот не го пее тој стил за да може да пее низ светов..е сеа нормално дека секој претрпува промени па така и он ке пее тоа што ке му напишат
Георги Димитров :: Забегување :: Музика
Страна 1 of 1