Кој прв стапнал на месечината?
+8
TrimXt
Drakso
Daydream Believer
386ka
Dime Stojcev
Петар
HijackHacker
MiLoS
12 posters
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Кој прв стапнал на месечината?
Правиот одговор е Русија али САД као и секад мислат дека се они први...хехе
MiLoS- постер
- Постови: : 63
Активност: : 93
Re: Кој прв стапнал на месечината?
еј ај сеа како може никој што сеа ќе го вртиме филмот дека сето тоа што е снимено е лага.. па ќе се фатиме за знамето нели и тако даље... Нил Армстронг и крај!
Петар- форумџија
- Постови: : 257
Активност: : 287
ја стапнав прв бе и сега што ми можете!!! !:P
Dime Stojcev- постер
- Постови: : 156
Активност: : 182
Јас мислам дека нема дискусија дека САВА (NASA на македонски) прва стигнала на месечината. Ship of Fools!
кој не НАСА...Русите се први...шо ви е???хехех
MiLoS- постер
- Постови: : 63
Активност: : 93
ejj мичо нема шанси да се русите... и не почињај дискусии вака без врска бар кажи зашо мислиш дека русите па да ти кажеме дека американциве први стапнале
Петар- форумџија
Американците оф корс. Само што филмот е лажен. Направен е за атракција. Тие биле на месечината, ама тоа што е снимено, е после или пред тоа снимено. Барем ова е мојата теорија :]
Daydream Believer- постер
- Постови: : 73
Активност: : 74
вака американците не стигнале први на месечината од причина што НИЛ АМСТРОНГ БИЛ ГОЛЕМ ФЕЈК али пошо лугето у тоа време немале технологија ко сеа и биле глупи и сите верувале а сега е докажано дека не бил нил амстронг на месечината пошо америчко знаме не може да се вее у вселена пошо сеа уше нема технологија шо би го оттурнало леталото од месечината и би го вратило на земјата бидејки нил амстрон "се вратил" од месечината и мн други факти кој ги има на нет погуглајте малце па после зборете
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
Drakso напиша:вака американците не стигнале први на месечината од причина што НИЛ АМСТРОНГ БИЛ ГОЛЕМ ФЕЈК али пошо лугето у тоа време немале технологија ко сеа и биле глупи и сите верувале а сега е докажано дека не бил нил амстронг на месечината пошо америчко знаме не може да се вее у вселена пошо сеа уше нема технологија шо би го оттурнало леталото од месечината и би го вратило на земјата бидејки нил амстрон "се вратил" од месечината и мн други факти кој ги има на нет погуглајте малце па после зборете
Абе...
Немој така, ако не сме биле на месечината, кај сме биле?! Застрашувачка е помислата хаха.
Мислам дека филмот (снимката) е направена одпосле за атракција, а они си биле таму, ама не снимале :]
како што реков се уште нема технологија за да може летало да дојде до месечината да се одбие од неа и да се врати повторно на земјата тоа значи може да идеш на месечината бт дер ис ноу уеј бек!
Drakso- Сафра Шеф
Никогаш не сум слушнала за тоа. Може да ми дадеш извор за твојата информација (леле, почнав на хемија да звучам :p )
Drakso- Сафра Шеф
хахахахахахаха, извини ама морам да се изнасмеам. Seriously, geocities.com? Исто ко да напишам таму дека денот има 25 часа а не 24 :] Ама не го исклучувам фактот дека можеби навистина немаат слетано..ама сакам да верувам дека имаат хаха :] Ит мејкс ми фил мач бетр.
абе па немаат слетано ај појасни со која сила би се одбило од месецината кога цело гориво го троши ин ту спејс и кога влага во земјената атмосвера станува мн жешко и пага со мн голема брзина бтњ не ми се смеј ич не си фер:C
Drakso- Сафра Шеф
Drakso напиша:абе па немаат слетано ај појасни со која сила би се одбило од месецината кога цело гориво го троши ин ту спејс и кога влага во земјената атмосвера станува мн жешко и пага со мн голема брзина бтњ не ми се смеј ич не си фер:C
Добро, извини..Немој да бидеш тажен Смајл
Не сум физичар. Не знам. Ама геоситис не ти е баш релевантен извор.
сепак јас не верувам дека нил амстронг прв стапнал на месечината бидејки некој факти се мн зачудувачки во однос на тоа негово прво стапнување на месечината...
Drakso- Сафра Шеф
со оглед на тоа дека мецечината има помала гравитација од земјата сигурно полесно може да се избега од месечината...е сеа како..тоа си знаат тие што биле таму..
ма остајте го Нил Армстронг...слушајте си вие Луис Армстронг и готов хехех
ма остајте го Нил Армстронг...слушајте си вие Луис Армстронг и готов хехех
драксо ај не ме зезај.. сеа цел свет го знае тоа! дури даваа 852309085623 документарци на тв за Нил и сеа ќе глумиме лудило дека не стапнал он прв на месечината.. ај остајте си ги фактите ко што си се..
Петар- форумџија
Мхм, и јас мислам дека никој не стапнална месечината сеуште... Како може да се вее знаме ако нема атмосфера бе?!??!=)) Исто така имаат фатено и многу сенки и такви глупости=)
Srki- нов член
- Постови: : 7
Активност: : 7
како што реков во постот кај холограмот луѓето се би направиле за да бидат познати и така натаму па мислам дека нил амстронг било само превара ...
Drakso- Сафра Шеф
Абе луѓе..Арно вика Петар
Снимката е ФЕЈК. Докажано е тоа. Ама ако снимката е лажна и направена за атракција, не мора да значи дека Нил Амстронг е лажго и дека американците не стапнале на месечината :]
Снимката е ФЕЈК. Докажано е тоа. Ама ако снимката е лажна и направена за атракција, не мора да значи дека Нил Амстронг е лажго и дека американците не стапнале на месечината :]
абе американците се скоро све превара...така да...мн тешко да им веруваш...хаха
Drakso- Сафра Шеф
Drakso напиша:абе американците се скоро све превара...така да...мн тешко да им веруваш...хаха
иначе го иам глеано видеото што е снимено за целата превара што ја напраиле американците..и мислам дека блага веза нема тоа дека стигнале до месечината, а објаснувањето на самото видео е дека на Америка и било потребна моќ у тоа време и за да го присвои светот и да докаже дека е боље од Русија го фејкирале стигнувањето на месечината...
elenna_nevermind- џуниор
- Постови: : 42
Активност: : 45
Страна 1 of 2 • 1, 2
Страна 1 of 2