Кој прв стапнал на месечината?
+8
TrimXt
Drakso
Daydream Believer
386ka
Dime Stojcev
Петар
HijackHacker
MiLoS
12 posters
Страна 2 of 2
Страна 2 of 2 • 1, 2
Re: Кој прв стапнал на месечината?
Абе у све се фејкери бе!!! Иначе ја прв стапнав на месечината
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
значи после првиот аполо има уште милион и пет и не верувам дека сите ги исфејкирале, така да мислам дека стигнале на месечината.Е сеа точно кога...исто држи тоа дека било трка кој (ју ес еј или раша)да биде у фазон „ја прв стигнав таму и никој нишо не ми може“у превод „најјаки сме“ уште еден превод „појаки од раша/ју ес еј“.снимката е лажна али тоа служи у функција на првово „најјаки сме“ и дури е можно тоа малиот чекор за човекот но голем за човештвото да е по сценарио пошо пр. ја у моментот кога стапнувам на месечината тешко дека ќе бидам толку поетична. Ама би било мн бедно никој нигде да не стигнал се соласувам со daydream believer и сме го имале муабетов аутсајд форум и стварно и навистина...и сме биле на месечината.тачка.
staska- постер
- Постови: : 64
Активност: : 70
луѓе џабе зборите дека снимката е фејк кога и да снимале во студио сигурно стапнале на месечината аман веќе со овие теми.. пак ќе речам остајте ги фактите ко што си се.. крај краева ко што глеам се се врти на површната ствар со знамето.. така да сите сме некадарни да разглабаме теории дека НЕ стапнале на месечината..
Ова е мал чекор за мене а голем за човештвото
Ова е мал чекор за мене а голем за човештвото
Петар- форумџија
- Постови: : 257
Активност: : 287
петар ја мислам и знаме да забодеше. еве кој стапнал на месечината...се вее знамево ама не е битно ако можат они можеме и ние
staska- постер
- Постови: : 64
Активност: : 70
Страна 2 of 2 • 1, 2
Страна 2 of 2