Ставови за турбофолк
+8
Zombie
Петар
386ka
Dime Stojcev
Gen.b2k
Drakso
Nenad
Dare
12 posters
Георги Димитров :: Забегување :: Музика
Страна 2 of 3
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ставови за турбофолк
Tурбофолк - правец во музиката за оние кои не знаат да пеат и не се надарени од мајката природа со убавина и шарм. Ама пак, затоа имаат 2 тона пластика на себе. Се што тие прават е излагаат на сцена, програкуваат по малце, ја протресуваат пластиката на себе и си одат :]
Daydream Believer- постер
- Постови: : 73
Активност: : 74
само еден збор ЛОЛ абе не ми е јасно најлесно иде пиење на ТУРБОФОЛК и да не го слушаш нема да умреш.... А турбофолк е мешавина од сите срања..... И мое мислење е дека на рок неможеш да се рокнеш така ли е НЕШО и ДАРЕ!!!!!:D само Аца И Миле брате!!!!!
Dime Stojcev- постер
- Постови: : 156
Активност: : 182
еееј не значи дека ако ти пиеш на турбо фолк и најлесно е за пиење ... еве да речеме ја најдаска се праам на метал и после шетам низ парк и пеам еентер сендмен...
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
Турбо фолк- девојки направени од канче кисело млеко, текст што нема врска... само натрупани зборови, а како звучи
Gen.b2k- џуниор
- Постови: : 42
Активност: : 43
Лелее не зборите глупости нема чоек што не слуша турбо-фолк. Кога искачате петок-сабота која музика ве расположува??!! Да не е Бетовен и компанија. хахаххахаа
Nikola_S- џуниор
- Постови: : 31
Активност: : 31
Лелее не зборите глупости нема чоек што не слуша турбо-фолк. Кога искачате петок-сабота која музика ве расположува??!! Да не е Бетовен и компанија. хахаххахаа
Nikola_S- џуниор
- Постови: : 31
Активност: : 31
Сигурен си дека алкохолот не е тој што те расположува? Што има во песниве да те расположи?
Gen.b2k- џуниор
Gen.b2k напиша:Сигурен си дека алкохолот не е тој што те расположува? Што има во песниве да те расположи?
хахаах кази ми само СТО НЕМА х)
во секоја песна скоро секој мозе да се пронајде барем во еден дел...а тоа е доста интересно...закон е коа си со девојцинја..мозес да флертувцас со помос на песните....ЛОЛ...и то....у главно и турбо фолк и алкохол идат заедно!
Dare- постер
- Постови: : 75
Активност: : 111
ВОВ....како мозе да бидат надарени од мајката природа а да имаат ДВА ТОНА СИЛИКОН НА ССЕБЕ?? не свакјам ај објасни зити се ....и те молам пробај да не убедис сите дека воопсто не слусас ниедна песна ...ПС ДЕКА ЕНЗНАЕС НИ ЕДНА ТУРБО ФОЛК ПЕСНА!!!!Daydream Believer напиша:Tурбофолк - правец во музиката за оние кои не знаат да пеат и не се надарени од мајката природа со убавина и шарм. Ама пак, затоа имаат 2 тона пластика на себе. Се што тие прават е излагаат на сцена, програкуваат по малце, ја протресуваат пластиката на себе и си одат :]
Dare- постер
Dime Stojcev напиша:само еден збор ЛОЛ абе не ми е јасно најлесно иде пиење на ТУРБОФОЛК и да не го слушаш нема да умреш.... А турбофолк е мешавина од сите срања..... И мое мислење е дека на рок неможеш да се рокнеш така ли е НЕШО и ДАРЕ!!!!!:D само Аца И Миле брате!!!!!
ХЕХЕ сине...100% те подрзувам...али не ги врегјај другите наси бракја..не само АЦА И МИЛЕ...има усте....САКО ПОЛУМЕТОВИЦ...лепса од ночи...хехе....или ко на фиц малата...ЛЕПСША У НОЧИ!!!! лол...се согласувас нели!!!
Dare- постер
Drakso напиша:еееј не значи дека ако ти пиеш на турбо фолк и најлесно е за пиење ... еве да речеме ја најдаска се праам на метал и после шетам низ парк и пеам еентер сендмен...
ХАХА ПА ТИ СИ ПОСЕБЕН БРАТ~!!...не е до тебе...до музиката е...
Dare- постер
ti nemas pojma so zboris be pa izvini ti od kaj si u amerika da ne zivees samo balkaci izvini aj da ne zboram
386ka напиша:Бегајте бе гадни ни едни. Шабанерија да се слушало... Сериозно, погрда музика од тоа немам слушнато. Како што кажа Деле погоре, само балканци го слушаат ова. Боље на Дорс концерт да си хај него на ова да си чист. :D
bobo pope- џуниор
- Постови: : 46
Активност: : 58
taka eNikola_S напиша:Лелее не зборите глупости нема чоек што не слуша турбо-фолк. Кога искачате петок-сабота која музика ве расположува??!! Да не е Бетовен и компанија. хахаххахаа
bobo pope- џуниор
abe druze ti zborisi za muzikata ama lugeto ne gi mesaj okDrakso напиша:абе шабанарија ич не ми е по кеф тапа ми е језда не мрзам луге шо сакаат турбо фолк \m/
bobo pope- џуниор
Никој не меша луѓе.. не прави проблеми тука дечко, смири страстите те молам
Gen.b2k- џуниор
не овде :D
Дечко, не живеам во Америка, али не гледам каде ти би требало да ми се мешаш во изборот на моја музика. Кај и да сум, ова срање наречено српско и шабанерија нема да го слушам. БТЊ, не те разбрав убаво во постот, пишувај по разбирливо и пишувај каде што е местото, не во насловот на постот.bobo pope напиша:386ka напиша:Бегајте бе гадни ни едни. Шабанерија да се слушало... Сериозно, погрда музика од тоа немам слушнато. Како што кажа Деле погоре, само балканци го слушаат ова. Боље на Дорс концерт да си хај него на ова да си чист. :D
Вива ла шабанерија!!! абе факт е НЕМА ЈАКА ЖУРКА БЕЗ ШАБАНСКО! Не можам да ги сватам металциве како се дивите на тоа? На тоа не може алкохол да помогне, само издрогирај се и топ ке ти биде треси ја главата! хахахаха
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
БАНКУУУУУУУУ ЗА ПИЈАНКУУУУУУУУУУ
Петар- форумџија
- Постови: : 257
Активност: : 287
Значи секој си има свој стил свој вкус своја музика која му се допага и ја не можам да сватам како се веселиш на фолкот грд али не те судам ради тоа...ај донт кер како ти се дивиш на шабанско...ја се дивам на едно ти се дивиш на друго некој 3 се диви на трето и така не може сите да сакаат истоNenad напиша:Вива ла шабанерија!!! абе факт е НЕМА ЈАКА ЖУРКА БЕЗ ШАБАНСКО! Не можам да ги сватам металциве како се дивите на тоа? На тоа не може алкохол да помогне, само издрогирај се и топ ке ти биде треси ја главата! хахахаха
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
Само факт е дека металот е попознат од турбо фолкот хаха патете!се зезам неморате
Gen.b2k- џуниор
па помеѓу метал и турбо фолк би идел со турбо фолк.... метал е вадење шлајм од петици! и ако сакате дискусија отворете нова тема за металот... а тука турбо фолк се дискутира
А ЈА ФЛАШЕЕЕЕЕ БАЦАМ ПО КАФАНИИИИИИИ КРВАРИИИИИИм
Петар- форумџија
epa znaci si balkanec i kaj sakam ke pisuvam a ni ja nikad nema da slusam takvo sranje kako metal386ka напиша:Дечко, не живеам во Америка, али не гледам каде ти би требало да ми се мешаш во изборот на моја музика. Кај и да сум, ова срање наречено српско и шабанерија нема да го слушам. БТЊ, не те разбрав убаво во постот, пишувај по разбирливо и пишувај каде што е местото, не во насловот на постот.bobo pope напиша:386ka напиша:Бегајте бе гадни ни едни. Шабанерија да се слушало... Сериозно, погрда музика од тоа немам слушнато. Како што кажа Деле погоре, само балканци го слушаат ова. Боље на Дорс концерт да си хај него на ова да си чист. :D
bobo pope- џуниор
Па ставови за ТФ е финтава, секој си има што да си каже, не гледам тука оф топик мислења!Петар напиша:па помеѓу метал и турбо фолк би идел со турбо фолк....
метал е вадење шлајм од петици! и ако сакате дискусија отворете нова
тема за металот... а тука турбо фолк се дискутира
Бобо, не е форумов за покажување заби. Тоа што ќе си слушаш само ТФ, а не метал си е твој избор. Но нема да се карактеризирам како балканец во стилот на музика. Инаку што мислиш, што се слушало претходно на овие простори, далеку пред да се распадне Југославија? Да не имало ТФ? Не тогаш имало добар Екс-Ју рок, кој исто така го поштувам, за разлика од ТФ...bobo pope напиша:epa znaci si balkanec i kaj sakam ke pisuvam a ni ja nikad nema da slusam takvo sranje kako metal386ka напиша:Дечко, не живеам во Америка, али не гледам каде ти би требало да ми се мешаш во изборот на моја музика. Кај и да сум, ова срање наречено српско и шабанерија нема да го слушам. БТЊ, не те разбрав убаво во постот, пишувај по разбирливо и пишувај каде што е местото, не во насловот на постот.bobo pope напиша:386ka напиша:Бегајте бе гадни ни едни. Шабанерија да се слушало... Сериозно, погрда музика од тоа немам слушнато. Како што кажа Деле погоре, само балканци го слушаат ова. Боље на Дорс концерт да си хај него на ова да си чист. :D
абе мене турбо фолк ми е филмот после пола литро смедеревка и на заебанција... иначе се знае мојот жанр-ретрооо
Петар- форумџија
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Георги Димитров :: Забегување :: Музика
Страна 2 of 3