Ставови за турбофолк
+8
Zombie
Петар
386ka
Dime Stojcev
Gen.b2k
Drakso
Nenad
Dare
12 posters
Георги Димитров :: Забегување :: Музика
Страна 3 of 3
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ставови за турбофолк
ne ne uopste ne mislam da pokazuvam zabi nego ti pocna da ``vregas`` zatoa i napisav nemojte za lugeto sto slusaat nego za muzikata toa bese se me navredi toa balkanci zosto i ti si balkanec taka a inace samo sto se priaviv zatoa neznaev kaj da pisuvam386ka напиша:Бобо, не е форумов за покажување заби. Тоа што ќе си слушаш само ТФ, а не метал си е твој избор. Но нема да се карактеризирам како балканец во стилот на музика. Инаку што мислиш, што се слушало претходно на овие простори, далеку пред да се распадне Југославија? Да не имало ТФ? Не тогаш имало добар Екс-Ју рок, кој исто така го поштувам, за разлика од ТФ...bobo pope напиша:epa znaci si balkanec i kaj sakam ke pisuvam a ni ja nikad nema da slusam takvo sranje kako metal386ka напиша:Дечко, не живеам во Америка, али не гледам каде ти би требало да ми се мешаш во изборот на моја музика. Кај и да сум, ова срање наречено српско и шабанерија нема да го слушам. БТЊ, не те разбрав убаво во постот, пишувај по разбирливо и пишувај каде што е местото, не во насловот на постот.bobo pope напиша:386ka напиша:Бегајте бе гадни ни едни. Шабанерија да се слушало... Сериозно, погрда музика од тоа немам слушнато. Како што кажа Деле погоре, само балканци го слушаат ова. Боље на Дорс концерт да си хај него на ова да си чист. :D
bobo pope- џуниор
- Постови: : 46
Активност: : 58
Не бе, немам намера некого да вреѓам, и општо тие што слушаат ТФ ги поштувам како сите други. Не правам класификација. Правам класификација кај музиката само. BTW, пошто не се претстави, добредојде и по можност пишувај со кирилица.bobo pope напиша:ne ne uopste ne mislam da pokazuvam zabi nego ti pocna da ``vregas`` zatoa i napisav nemojte za lugeto sto slusaat nego za muzikata toa bese se me navredi toa balkanci zosto i ti si balkanec taka a inace samo sto se priaviv zatoa neznaev kaj da pisuvam386ka напиша:Бобо, не е форумов за покажување заби. Тоа што ќе си слушаш само ТФ, а не метал си е твој избор. Но нема да се карактеризирам како балканец во стилот на музика. Инаку што мислиш, што се слушало претходно на овие простори, далеку пред да се распадне Југославија? Да не имало ТФ? Не тогаш имало добар Екс-Ју рок, кој исто така го поштувам, за разлика од ТФ...bobo pope напиша:epa znaci si balkanec i kaj sakam ke pisuvam a ni ja nikad nema da slusam takvo sranje kako metal386ka напиша:Дечко, не живеам во Америка, али не гледам каде ти би требало да ми се мешаш во изборот на моја музика. Кај и да сум, ова срање наречено српско и шабанерија нема да го слушам. БТЊ, не те разбрав убаво во постот, пишувај по разбирливо и пишувај каде што е местото, не во насловот на постот.bobo pope напиша:386ka напиша:Бегајте бе гадни ни едни. Шабанерија да се слушало... Сериозно, погрда музика од тоа немам слушнато. Како што кажа Деле погоре, само балканци го слушаат ова. Боље на Дорс концерт да си хај него на ова да си чист. :D
Недај боже некој заби да покажал сите ќе му ги искршам хахахах се зезам момци уживајте даље
Gen.b2k- џуниор
- Постови: : 42
Активност: : 43
алоооооо смирете се со ова цитативе ме збунивте!!!!
Dime Stojcev- постер
- Постови: : 156
Активност: : 182
Малина а ти ако не си балканец Енглез да не си случајно?
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
И ако си енглез полека со балканциве...
ТОооо попее...ај лов ју
ТОооо попее...ај лов ју
Dare- постер
- Постови: : 75
Активност: : 111
Cigani! Juris!!!
1-Boom, boom, boom, boom, boom
................. kutz, kutz ehy ja
Boom, boom, boom, boom, boom
Kana hi naj kutz, kutz ehy ja
Devla, .....................
Devla, ....................
Devla, mi dzav te mange an(do) for?
Jek bar? kalashnikov
Kalashnikov
Kalashnikov
Kalashnikov, kalashnikov
Eeeeeeh...
Jek bar? kalashnikov
Kalashnikov
Kalashnikov
Kalashnikov, kalashnikov
Eeeeeeh...
Dime Stojcev- постер
- Постови: : 156
Активност: : 182
Тоооо мајсторееее!!! Горан Бреговиќ е царDime Stojcev напиша:Cigani! Juris!!!
Jek bar? kalashnikov
Kalashnikov
Kalashnikov
Kalashnikov, kalashnikov
Eeeeeeh...
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
abe ni jas ne sum do tolku pa nemora da peete na forum
bobo pope- џуниор
- Постови: : 46
Активност: : 58
hahaahhahahahah lol eeej bravo bobooo te postuem zastana na strana na turbo folkot, ni ja odbrani cesta na nas-turbo folkerite, inace malina od site turbo folkeri sto se,jas mozam da se kladam deka nema nekoj sto ne gi znae tie eks yu rok pesni.... TURBO FOLK i samo toa=)) ona je lepsa od noci do neba me nosi i zanosiii, rodzena samo za mene.....
Marija*- џуниор
- Постови: : 28
Активност: : 27
Страна 3 of 3 • 1, 2, 3
Георги Димитров :: Забегување :: Музика
Страна 3 of 3