Има ли другарство помеѓу машко и женско!!??
+8
TrimXt
386ka
Drakso
bobo pope
Marija*
elenna_nevermind
Nenad
Dare
12 posters
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Има ли другарство помеѓу машко и женско!!??
па вака...јас кје запоцнам..и бас ме интересира ова...ме интересираат и васи мисленје!!!
Јас иам многу добра другарка...многу се сакаме на другарски начин...и незнам со е ..мислам дали е мозно тоа да биде само другарска лјубов...??....какви ставови вие имате за тоа...дали некој има таква дргуарка/другар...споделете!!?
Јас иам многу добра другарка...многу се сакаме на другарски начин...и незнам со е ..мислам дали е мозно тоа да биде само другарска лјубов...??....какви ставови вие имате за тоа...дали некој има таква дргуарка/другар...споделете!!?
Dare- постер
- Постови: : 75
Активност: : 111
Re: Има ли другарство помеѓу машко и женско!!??
Хехех знам за кој точно збориш Иначе јас после една случка престанав да верувам во пријателство помеѓу машко и женско (знаеш која) Така да мислам она што ни изгледа на многу добро другарство има друга позадина. Или има некаква ,,хемија,, или другарството потекнува од нешто друго
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
Nenad напиша:Хехех знам за кој точно збориш Иначе јас после една случка престанав да верувам во пријателство помеѓу машко и женско (знаеш која) Така да мислам она што ни изгледа на многу добро другарство има друга позадина. Или има некаква ,,хемија,, или другарството потекнува од нешто друго
ХЕХЕ сине толку сме разлицни а толку слицни...хехе....да знам за кој зборис..и 100% се соогласувам со тебе дека позади тоа другаство има нешто...поради коа сме заедно....не зборам за НАС...зборам за МАШКО И ЗЕНСКО..да не не свати некој погресно...хехе
Dare- постер
нешо какво е тоа искуство..??? а иначе за другарство меѓу машко и женско цврсто стојам дека ИМА.!! иам четворица најбоље другари..од кои само со еден сум имала минато и сеа сме станале најбољи другари..а со другиве онака..чисто другарска љубов (барем од моја страна..хахахах) а за тоа дека од другарство може да излезе и нешто поише..никад се не зна..
п.с Даре пеер дај таму некој нека ти покаже кај се Ж Ќ Ш Ѓ Ч..очи ми отпаднаа дур прочитав шо си пишал..
п.с Даре пеер дај таму некој нека ти покаже кај се Ж Ќ Ш Ѓ Ч..очи ми отпаднаа дур прочитав шо си пишал..
elenna_nevermind- џуниор
- Постови: : 42
Активност: : 45
Хмм а што мислиш од кај со тие четворица си станала добра другарка? Зашто баш они? Ја мислам дека морало да има некаква физичка привлечност за да воопшто исконтактирате ако ме сваќаш што сакам да кажам.elenna_nevermind напиша:нешо какво е тоа искуство..??? а иначе за другарство меѓу машко и женско цврсто стојам дека ИМА.!! иам четворица најбоље другари..од кои само со еден сум имала минато и сеа сме станале најбољи другари..а со другиве онака..чисто другарска љубов (барем од моја страна..хахахах) а за тоа дека од другарство може да излезе и нешто поише..никад се не зна..
Nenad- форумџија
ХЕХЕ ај кје им казам....лол...еве пак грешки....не ме мрзи да пазамelenna_nevermind напиша:нешо какво е тоа искуство..??? а иначе за другарство меѓу машко и женско цврсто стојам дека ИМА.!! иам четворица најбоље другари..од кои само со еден сум имала минато и сеа сме станале најбољи другари..а со другиве онака..чисто другарска љубов (барем од моја страна..хахахах) а за тоа дека од другарство може да излезе и нешто поише..никад се не зна..
Dare- постер
znaci kako razmisluvate vie maskite eeej. zasto da nema drugarstvo pomegu masko i zensko, IMA drugarstvo, a toa sto vie maskite sekoe devojce ili zena ili devojka kako i da e ja gledate kako seks masina toa e dr muabet=))))
Marija*- џуниор
- Постови: : 28
Активност: : 27
До сега не спомна ниедно машко нешто така. Погоре ве прашав со тој најдобар другар како сте дошле во контакт? И зашто баш со него сте толку добри?Marija* напиша:znaci kako razmisluvate vie maskite eeej. zasto da nema drugarstvo pomegu masko i zensko, IMA drugarstvo, a toa sto vie maskite sekoe devojce ili zena ili devojka kako i da e ja gledate kako seks masina toa e dr muabet=))))
Целта ми е да кажам дека и едно големо другарство може да потекне од некаква физичка привлечност од пред тоа.
Nenad- форумџија
чоек види вака..со сите нив се иам упознаено преку други луѓе или не знам..школо ..искачања..не е ни битно како сме се сретнале...и зашо ми е физичка привлечност ако он ми е вистински најбоље другар...не мора се да се базира на свиѓање секс и изглед...не знам зашто толку банални сваќања имаш!!!!!!!!!!!!!!!!!!
плус ако сум имала некаква физичка привлечност кон него веруј ми НЕМАШЕ да ми биде најбоње другар..xD
..иако звучи ко најкурвинска ствар...ТАКА Е
пост под пост мислењата се споени*
плус ако сум имала некаква физичка привлечност кон него веруј ми НЕМАШЕ да ми биде најбоње другар..xD
..иако звучи ко најкурвинска ствар...ТАКА Е
пост под пост мислењата се споени*
elenna_nevermind- џуниор
Еххх мене никој не ме сваќа можеби и грешам можеби и не знам да го кажам. Јас пак ке се повторам зошто од толкава толпа на луѓе баш тој? Во природата на човекот е да има контакт со физички пријатна личност сеа свати што сакав да ти кажам?elenna_nevermind напиша:чоек види вака..со сите нив се иам упознаено преку други луѓе или не знам..школо ..искачања..не е ни битно како сме се сретнале...и зашо ми е физичка привлечност ако он ми е вистински најбоље другар...не мора се да се базира на свиѓање секс и изглед...не знам зашто толку банални сваќања имаш!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nenad- форумџија
хехе нешо глуп си брат...незнаеш да се објасниш...лол...него вака...МАРИЈА ОВА ЗА ТЕБЕ...не викам дека неможеш да имаш дргарка....еве ти си ми...али не е тоа тоа...сакам да ти кажам за најдобра другарка...како на пример ..... да не именуваме..глубаво е...може да има другарство не викам не...ама позади тоа другарсво стои нешто што не е дргуарство...нешто што те привлекува кај него....за да седис со него за да бидеш со него...имаш некаква корист од тоа...
АХХХ И ЈАС СУМ ГЛУПАВ:::И ЈАС НЕЗНАМ ДА СЕ ОБЈАСНАМ....ако ме свати некој го частам!!!
АХХХ И ЈАС СУМ ГЛУПАВ:::И ЈАС НЕЗНАМ ДА СЕ ОБЈАСНАМ....ако ме свати некој го частам!!!
Dare- постер
хахахахахахахах..се најдовте со нешо..хахаха
твоево го сватив као ако имаш корист тогаш ќе ти биде најбоље другарка! ахахах..а валда не мислеше така..шо знам...
а иначе коа ќе размислам што се обидувате да кажете е дека као у стил за да моеш со некоја женска да се поврзеш емотивно мора да те привлекува и физички..така нешо????? или и ја не сваќам..
ахахахахахах
:D:D
твоево го сватив као ако имаш корист тогаш ќе ти биде најбоље другарка! ахахах..а валда не мислеше така..шо знам...
а иначе коа ќе размислам што се обидувате да кажете е дека као у стил за да моеш со некоја женска да се поврзеш емотивно мора да те привлекува и физички..така нешо????? или и ја не сваќам..
ахахахахахах
elenna_nevermind- џуниор
Ја те сватив одлично кажано иначе како стигнавте до другарство со Марија???Dare напиша:хехе нешо глуп си брат...незнаеш да се објасниш...лол...него вака...МАРИЈА ОВА ЗА ТЕБЕ...не викам дека неможеш да имаш дргарка....еве ти си ми...али не е тоа тоа...сакам да ти кажам за најдобра другарка...како на пример ..... да не именуваме..глубаво е...може да има другарство не викам не...ама позади тоа другарсво стои нешто што не е дргуарство...нешто што те привлекува кај него....за да седис со него за да бидеш со него...имаш некаква корист од тоа...
Nenad- форумџија
Сакам да кажам дека не може да е воен инвалид без глава а ја пак да земам од толку луѓе со неа да се спојамelenna_nevermind напиша:хахахахахахахах..се најдовте со нешо..хахаха
ахахахахахах
Nenad- форумџија
Nenad напиша:Ја те сватив одлично кажано иначе како стигнавте до другарство со Марија???Dare напиша:хехе нешо глуп си брат...незнаеш да се објасниш...лол...него вака...МАРИЈА ОВА ЗА ТЕБЕ...не викам дека неможеш да имаш дргарка....еве ти си ми...али не е тоа тоа...сакам да ти кажам за најдобра другарка...како на пример ..... да не именуваме..глубаво е...може да има другарство не викам не...ама позади тоа другарсво стои нешто што не е дргуарство...нешто што те привлекува кај него....за да седис со него за да бидеш со него...имаш некаква корист од тоа...
ХЕХЕ па ако ти кажам мислам дека кје влезам во приватен дел....се шалам...ете слуцајно после многу работи свативме дека сме само другари..поточно она инсистираше на тоа...а кругот се сврте и јас почнав да трчам по неа....и така натака...привет!
Dare- постер
ахахахаххахааххахахахахахахахаххахахахахахахахаххахахахаха..звер си пеер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ахахахаха нешо те поштуем пеер!!!!
elenna_nevermind- џуниор
pa ne mora da znaci deka nesto ni se svigal toj drugar pred toa... zboram za drugari koi sto mi se cel zivot i pred toa ne sum imala nisto so niv ili nesto slicno=)
Marija*- џуниор
- Постови: : 28
Активност: : 27
Marija* напиша:pa ne mora da znaci deka nesto ni se svigal toj drugar pred toa... zboram za drugari koi sto mi se cel zivot i pred toa ne sum imala nisto so niv ili nesto slicno=)
Да али ние збориме за другарство од стил онака да си го сакас највисе...НА ДРУГАРСКИ НАЧИН...Х)
Dare- постер
Прочитај тоа на Елена што и пишав погоре и ке сватиш што сакам да кажамMarija* напиша:pa ne mora da znaci deka nesto ni se svigal toj drugar pred toa... zboram za drugari koi sto mi se cel zivot i pred toa ne sum imala nisto so niv ili nesto slicno=)
Nenad- форумџија
Abe ima drugarstvo megu masko i zensko ama nemozes da kazes deka so nekoe devojce (masko) si najdobar drugar (drugarka) mislam mene mi izgleda toa mnogu pederski neznam ili mi e drugarka onaka ili nesto poise neznam taka bar mislam
bobo pope- џуниор
- Постови: : 46
Активност: : 58
епа вака другарство меѓу машко и женско се разбира дека има иако многу велат дека нема сепак другарство има. Ако ти се допаѓа девојчето не го прави вашиот однос автоматски недругарски...сепак сте другари Make Friends Not Enemies:D
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
Верувам дека има другарство, а за тоа бобо што го кажа, мислам дека кој како гледа. Мене не ми се гледа ништо педерски у другарство меѓу машко и женско.
Е ај прочитај погоре што имам напишано за физичка привлечност и све...да не се копирам по 100 пати386ka напиша:Верувам дека има другарство, а за тоа бобо што го кажа, мислам дека кој како гледа. Мене не ми се гледа ништо педерски у другарство меѓу машко и женско.
Nenad- форумџија
пер со секој можешда бидеш пријател...ако можеш со куче...ако можеш со змија - автоматски и со женско можеш хехехех
Страна 1 of 2 • 1, 2
Страна 1 of 2