Има ли другарство помеѓу машко и женско!!??
+8
TrimXt
386ka
Drakso
bobo pope
Marija*
elenna_nevermind
Nenad
Dare
12 posters
Страна 2 of 2
Страна 2 of 2 • 1, 2
Re: Има ли другарство помеѓу машко и женско!!??
Ххахаха ама куче ако раниш ќе те сака....ама жена....хахахахTrimXt напиша:пер со секој можешда бидеш пријател...ако можеш со куче...ако можеш со змија - автоматски и со женско можеш хехехех
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
хахахаха даре топ тема ѕвер си!!!! да не копирам таму нешо си знае човекот си кажа!!! хахаха го подржувам! ама може да биде и онка другарството без никаква привлецност туку само така!!! али у повеќе случаеви не е!!!
ако имаш кола и ако частиш ќе те сака!!!!Nenad напиша:Ххахаха ама куче ако раниш ќе те сака....ама жена....хахахахTrimXt напиша:пер со секој
можешда бидеш пријател...ако можеш со куче...ако можеш со змија -
автоматски и со женско можеш хехехех
Dime Stojcev- постер
- Постови: : 156
Активност: : 182
Хехехе куче и без кола ке те сака. Ај доста да не бегаме од темата за кучки и кучињаDime Stojcev напиша:ако имаш кола и ако частиш ќе те сака!!!!Nenad напиша:Ххахаха ама куче ако раниш ќе те сака....ама жена....хахахахTrimXt напиша:пер со секој можешда бидеш пријател...ако можеш со куче...ако можеш со змија - автоматски и со женско можеш хехехех
Nenad- форумџија
па за другарство меѓу машко и кучки е тамава...ја мислам дека има другарство али тоа е сепак или ради тоа што одамна се знаете ептен или пошто се знае со девојкати хехехех
Има!! Значи ако кажам за некој дека е фин, мил и добар не значи дека на него гледам како сексуален обијект или како потенцијален дечко!! Едноставно, има нешто што ми се допаѓа кај тој човек - како човек - и сакам да биде дел од мојот живот :]
Daydream Believer- постер
- Постови: : 73
Активност: : 74
Daydream Believer напиша:Има!! Значи ако кажам за некој дека е фин, мил и добар не значи дека на него гледам како сексуален обијект или како потенцијален дечко!! Едноставно, има нешто што ми се допаѓа кај тој човек - како човек - и сакам да биде дел од мојот живот :]
супер пост за темава
Петар- форумџија
- Постови: : 257
Активност: : 287
немораш да гледаш како сексуален објект бе...како љубавен можеш да го глеаш...а покасно како сексуален ...али еве и да не сум у право дали ти би рекла такво нешто за некој што си го запознала пред 3-4 години или за некој што го знаеш 2-3 месеца...значи сепак треба долго време да се знаете за да бидете добри другари
TrimXt напиша:немораш да гледаш како сексуален објект бе...како љубавен можеш да го глеаш...а покасно како сексуален ...али еве и да не сум у право дали ти би рекла такво нешто за некој што си го запознала пред 3-4 години или за некој што го знаеш 2-3 месеца...значи сепак треба долго време да се знаете за да бидете добри другари
ја мислам дека не мора да значи тоа дека треба некој да знаеш сто години за да ти биде добар другар...се зависи од карактерот!!!!
elenna_nevermind- џуниор
- Постови: : 42
Активност: : 45
elenna_nevermind напиша:TrimXt напиша:немораш да гледаш како сексуален објект бе...како љубавен можеш да го глеаш...а покасно како сексуален ...али еве и да не сум у право дали ти би рекла такво нешто за некој што си го запознала пред 3-4 години или за некој што го знаеш 2-3 месеца...значи сепак треба долго време да се знаете за да бидете добри другари
ја мислам дека не мора да значи тоа дека треба некој да знаеш сто години за да ти биде добар другар...се зависи од карактерот!!!!
Да мала во право си не мора да го знаеш некој толку долго за да ти биде ДРУГАР,али само другар...ама немој те молам да ми кажеш дека може да ти стане најдобар другар за толку кратко време...за НАЈДОБАР ДРУГАР треба доверба да имаш во некој и да можеш се да му кажеш и коа ти кје бидеш срекјна да е ии он срекјен...е тек тогаш кје ти биде прав НАЈДОБАР другар!
Dare- постер
- Постови: : 75
Активност: : 111
Potpolno se soglasuvam so Dare
A inache za drugarstvo pomegju masko i zensko jas sum sigurna deka IMA !! Pr .. jas iam 3-4 drugari ... ama onaka naj najdobri .. i toa uopste ne znaci deka ja gledam na dr nacin kon niv ... ni oni kon mene Ednostavno, si gi pocituvame eden kaj dr nasite postapki , stavovi , mislenja...i sekogash sme tuka eden za dr..uopste ne znaci deka ja go gleam kako MUSKO i go svigjam :)
Inache drugarive mi se od osnovno.. so znaci ja dolgo vreme gi znam .. so se soglasuva so gorenavedeniot stav na dare
A inache za drugarstvo pomegju masko i zensko jas sum sigurna deka IMA !! Pr .. jas iam 3-4 drugari ... ama onaka naj najdobri .. i toa uopste ne znaci deka ja gledam na dr nacin kon niv ... ni oni kon mene Ednostavno, si gi pocituvame eden kaj dr nasite postapki , stavovi , mislenja...i sekogash sme tuka eden za dr..uopste ne znaci deka ja go gleam kako MUSKO i go svigjam :)
Inache drugarive mi se od osnovno.. so znaci ja dolgo vreme gi znam .. so se soglasuva so gorenavedeniot stav na dare
Ana *- нов член
- Постови: : 2
Активност: : 2
Лееел пак никој не чита јас што пишувам. пред да пишете прочитајте ги и првите страни. Иначе Ана, пишувај на кирилица
Nenad- форумџија
Страна 2 of 2 • 1, 2
Страна 2 of 2