ПРВИОТ БАКНЕЗ
+4
TrimXt
elenna_nevermind
Nenad
Dare
8 posters
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
ПРВИОТ БАКНЕЗ
Ова би требало да биде една од најинтересните теми на форумов....
ајде дечки да слуснеме за васето прво искуство ( првиот бакнез )...
ајде дечки да слуснеме за васето прво искуство ( првиот бакнез )...
Dare- постер
- Постови: : 75
Активност: : 111
Re: ПРВИОТ БАКНЕЗ
Оххх еее деца ја на времето....
Првиот бакнеж ми беше некаде 6-7 одделение. Убаво ми текнува на тој ,,страшен,, момент иако надвор беше 30 степена мене ме пукаа ладни флешови од трема Ама најлошото беше дека типката беше 2 години постара од мене и тоа тополнително ми вршеше притисок. Ама ајде и тоа го пребродив
Даре како креатор на темата можеш и ти да напишеш нешто
Првиот бакнеж ми беше некаде 6-7 одделение. Убаво ми текнува на тој ,,страшен,, момент иако надвор беше 30 степена мене ме пукаа ладни флешови од трема Ама најлошото беше дека типката беше 2 години постара од мене и тоа тополнително ми вршеше притисок. Ама ајде и тоа го пребродив
Даре како креатор на темата можеш и ти да напишеш нешто
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
хехе...па пцонав..али ме претрка ти..пред мене написа...хехе
еве и јас да казам...
Бесе аспуст 4то-5то одд...бесе доста возбудливо..девојката бесе 2 год постара од мене.....ми бесе ептен страв на поцетокот имав мн трема..али ете бидна ме фати во едно кјоше немав кај да бегам и коа ме исполапа...хамм..летнав во облаци...и јас одма зиманје ставанје рацете кај неа на ГЗ...и оваа бап самарот..и поцрвенев цел...хехе....и то...доста возбудлив старт нели?!
еве и јас да казам...
Бесе аспуст 4то-5то одд...бесе доста возбудливо..девојката бесе 2 год постара од мене.....ми бесе ептен страв на поцетокот имав мн трема..али ете бидна ме фати во едно кјоше немав кај да бегам и коа ме исполапа...хамм..летнав во облаци...и јас одма зиманје ставанје рацете кај неа на ГЗ...и оваа бап самарот..и поцрвенев цел...хехе....и то...доста возбудлив старт нели?!
Dare- постер
хахаххахахха..нешо пеер работава да не се фалам ама ја првпат лапав типка постара од мене а...хахахаха..ц ц ц ..што си тииии!!
elenna_nevermind- џуниор
- Постови: : 42
Активност: : 45
a еве и другар ти глеам тежок јебач е....!!!!! ц ц ц...абе вие од карпош сте не знам...
elenna_nevermind- џуниор
Ххехе како што рече колегата, не фатија и двајцата постари у ќош и нема бегање хахаха. Се шалам, така се погоди што да праиш, ама не ми сметашеelenna_nevermind напиша:хахаххахахха..нешо пеер работава да не се фалам ама ја првпат лапав типка постара од мене а...хахахаха..ц ц ц ..што си тииии!!
Nenad- форумџија
Nenad напиша:Ххехе како што рече колегата, не фатија и двајцата постари у ќош и нема бегање хахаха. Се шалам, така се погоди што да праиш, ама не ми сметашеelenna_nevermind напиша:хахаххахахха..нешо пеер работава да не се фалам ама ја првпат лапав типка постара од мене а...хахахаха..ц ц ц ..што си тииии!!
Нешко не е до нас....до лепотата е...лол се шалам...хехе....еленче па дај кази ти нешто за твеото прво искуство...мислам на бакнез нели?!?
Dare- постер
Само толку? Па дај раскажи нешто. Вака на кошаркарски камп којзнае што ке си помислиме што си правел со кошаркариTrimXt напиша:ај...ја летото 5то према 6то на кошаркарски камп у Претор...
Nenad- форумџија
ajdeee otideni ste vie, darko pazi da ne si i gi stavil racete na gz na taa na prvo muvanje.....
Marija*- џуниор
- Постови: : 28
Активност: : 27
па пер тоа беше...свиѓав едно девојче и една вечер и понудив и прифати...без уопште да и се пуштам или нешо такво...и така тоа ми беше прв пат а и ан нејзе и беше прв пат така да и двајцата тогаш ги истражувавме скриените тајни на лапањет хехеххе....ете ти поопширно
оуууууу тоа било некое лошо лапање сто посто..чим ти било и на нејзе и на тебе прв пат...неискусни..млади..неискварени..хахахахаха..се шалам..немој да почнеш сеа со филозофии..:P
elenna_nevermind- џуниор
elenna_nevermind напиша:оуууууу тоа било некое лошо лапање сто посто..чим ти било и на нејзе и на тебе прв пат...неискусни..млади..неискварени..хахахахаха..се шалам..немој да почнеш сеа со филозофии..:P
хехе мала...а ти да го казес твоето прво искуство??? х)...мислам не кје биде лосхо нели....
Dare- постер
аааааааааааааа на моето прво мување ми идеше да се смеаааааам ради тоа што дур се лапавме отворив очи и ми изглеаше ко некој да ја е*е од позади ахахахахха и така саат време издржав и после неможев да престанам да се смеам..
Петар- форумџија
- Постови: : 257
Активност: : 287
Хахаха Петар ја бев позади неаПетар напиша:аааааааааааааа на моето прво мување ми идеше да се смеаааааам ради тоа што дур се лапавме отворив очи и ми изглеаше ко некој да ја е*е од позади ахахахахха и така саат време издржав и после неможев да престанам да се смеам..
Nenad- форумџија
Nenad напиша:Хахаха Петар ја бев позади неаПетар напиша:аааааааааааааа на моето прво мување ми идеше да се смеаааааам ради тоа што дур се лапавме отворив очи и ми изглеаше ко некој да ја е*е од позади ахахахахха и така саат време издржав и после неможев да престанам да се смеам..
ХЕХЕ Петар НЕНАД беше позади неа..али јас бев позади НЕНАД..а ти си го видел него..така да..не било до малата...
Dare- постер
Хахахахахахахахахаха ете, најверојатно до мене билоDare напиша:Nenad напиша:Хахаха Петар ја бев позади неаПетар напиша:аааааааааааааа на моето прво мување ми идеше да се смеаааааам ради тоа што дур се лапавме отворив очи и ми изглеаше ко некој да ја е*е од позади ахахахахха и така саат време издржав и после неможев да престанам да се смеам..
ХЕХЕ Петар НЕНАД беше позади неа..али јас бев позади НЕНАД..а ти си го видел него..така да..не било до малата...
Nenad- форумџија
ахахахахахахахаха да да и ја мислам така
Петар- форумџија
хехе валјда немало и некој позади мене...искрејно се надевам!!!
Dare- постер
хахахахаа прво што е со мала?...сите така почнаа да ме викаат! хахах..после тоше неам ја прво искуство сеуште се неам мувано знаешп..се чувам за прва брачна ноќ...хахаха...се шалам..TrimXt напиша:ако име прво искустов нели...хеххе
а иначе шо знам..не ми е онака баш океј да споделувам интима со цело школо..така да..
elenna_nevermind- џуниор
Абе воз од 100 души се наредиле ај да не бегаме од темава...за ова треба геј популацијата во Македонија тема да се отвориDare напиша:хехе валјда немало и некој позади мене...искрејно се надевам!!!
Nenad- форумџија
па нз нешо ти си по отварањето теми ахахаха
Петар- форумџија
Страна 1 of 2 • 1, 2
Страна 1 of 2