ПРВИОТ БАКНЕЗ
+4
TrimXt
elenna_nevermind
Nenad
Dare
8 posters
Страна 2 of 2
Страна 2 of 2 • 1, 2
Re: ПРВИОТ БАКНЕЗ
Хахаха па не знам ништо за таа тема а и не ме интересираПетар напиша:па нз нешо ти си по отварањето теми ахахаха
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
elenna_nevermind напиша:хахахахаа прво што е со мала?...сите така почнаа да ме викаат! хахах..после тоше неам ја прво искуство сеуште се неам мувано знаешп..се чувам за прва брачна ноќ...хахаха...се шалам..TrimXt напиша:ако име прво искустов нели...хеххе
а иначе шо знам..не ми е онака баш океј да споделувам интима со цело школо..така да..
ххе ОПА некој се издаде дека првото искуство ( интимно ) го доживеал...хехе..нвм се шалам...според мене не е тоа интимно..валјда не било нешто посебно..негледам зашто да не споделиш///еве сите се отворија...или почнаа да се отвараат!!
Dare- постер
- Постови: : 75
Активност: : 111
абеее не е ова џери спрингер и опра винфри па да ти кажува секој за интимни ствари е бате
Петар- форумџија
- Постови: : 257
Активност: : 287
Петар напиша:абеее не е ова џери спрингер и опра винфри па да ти кажува секој за интимни ствари е бате
Абе индианац...полека ти со тоа ебате...да не ти се врати случајно одпозади!!!....и не и наредив јас на неа да пише ова е отворен форум за тој што сака да може да си напише...така да не ми сери многу...
Dare- постер
Абе кој ја отворил темава треба да е подготвен да си каже што си има не да пука сеир на други
Nenad- форумџија
хаха па валјда не пукам само сеир бе...да не не кажав за мене?хехехеNenad напиша:Абе кој ја отворил темава треба да е подготвен да си каже што си има не да пука сеир на други
Dare- постер
Не беше наменето за тебе тоа...лошо сум се изразил...кој ја ПРОЧИТАЛ темава треба да каже за себеDare напиша:хаха па валјда не пукам само сеир бе...да не не кажав за мене?хехехеNenad напиша:Абе кој ја отворил темава треба да е подготвен да си каже што си има не да пука сеир на други
Nenad- форумџија
уффф од коа тоа бе??..ја колку што знам коа ги читав правилата на креаторот на форумов( Горјан) не пишуваше ЗАДОЛЖИТЕЛНО СПОДЕЛУВАЊЕ ИНТИМА и ЗАБРАНЕТО ФАЌАЊЕ СЕИРИ..а тоа што некој мисли дека е океј тоа да го раскажуваш на интернет..океј негова одлука неам нишо против..ама не можеш да ПРИНУДИШ некој да се согласи на твојот избор..хаха!!!Nenad напиша:Не беше наменето за тебе тоа...лошо сум се изразил...кој ја ПРОЧИТАЛ темава треба да каже за себеDare напиша:хаха па валјда не пукам само сеир бе...да не не кажав за мене?хехехеNenad напиша:Абе кој ја отворил темава треба да е подготвен да си каже што си има не да пука сеир на други
а да..и ве молам без индианци каубојци и остали кунг фу и Индиана џонс зафати..страв ме фаќа ..хахахахаа
elenna_nevermind- џуниор
- Постови: : 42
Активност: : 45
Хехехе абе јаката интима више али нема везе твој избое
Nenad- форумџија
хахахаха..дали е јака или не моја ствар ти за тоа да не се секираш..!!!!!!!!!!!!!
elenna_nevermind- џуниор
- Постови: : 42
Активност: : 45
Па ја убаво си пишав горе дека е твој избор не се пали одма
Nenad- форумџија
jas i dare si ja imavme istata prva ''ljubov'' Marija
bobo pope- џуниор
- Постови: : 46