Стара песна, кафана пред дискотека!
+3
TrimXt
Nenad
Dare
7 posters
Страна 1 of 2
Страна 1 of 2 • 1, 2
Стара песна, кафана пред дискотека!
DEcki folkerista ajde javete se..
ajde jas krsam mraz.
Spored mene dobitna kombinacija za vikend e KAFANA pred DISKOTEKA...ili negde slicno..ali vo glavno da se pocne vo nekoe malo ili golemo kafance...toj sto ide so nas NEKA KAZE NESTO PROTIV AKO MOZE..:d:d:d....najbolje e....
....ajde da gi slusneme vasite stavovi za ova...
ajde jas krsam mraz.
Spored mene dobitna kombinacija za vikend e KAFANA pred DISKOTEKA...ili negde slicno..ali vo glavno da se pocne vo nekoe malo ili golemo kafance...toj sto ide so nas NEKA KAZE NESTO PROTIV AKO MOZE..:d:d:d....najbolje e....
Dare- постер
- Постови: : 75
Активност: : 111
Re: Стара песна, кафана пред дискотека!
АБЕ КИРИЛИЦА!!! Иначе добитна е твојата комбинација според мене. Дискотека без кафана не мже да идеDare напиша:DEcki folkerista ajde javete se..
ajde jas krsam mraz.
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
добро еве сеа кје ги сменамЧДЧДЧД....инаце мора да е добитна...мислам моја е....али некој не иде со нас до КРАЈ!!!...некој после кафана иде со ЗЕНСКА МУ НЕГДЕ!!!...не остава....си знае тој со си ја има мувата на капата...или САНЈА во раката
Dare- постер
Хахахах нема спомнување приватен живот на членовиDare напиша:добро еве сеа кје ги сменамЧДЧДЧД....инаце мора да е добитна...мислам моја е....али некој не иде со нас до КРАЈ!!!...некој после кафана иде со ЗЕНСКА МУ НЕГДЕ!!!...не остава....си знае тој со си ја има мувата на капата...или САНЈА во раката
Nenad- форумџија
ја па малце подруг ритам идам...у сабота идам прво у кафана па у некој кафич-дикотека...а у петок идам прво у пабче да се здрвам па у седмица па у Б2 ил колосеум
Ееее ако де у паб идеш со иста цел како и у кафана така да исто еTrimXt напиша:ја па малце подруг ритам идам...у сабота идам прво у кафана па у некој кафич-дикотека...а у петок идам прво у пабче да се здрвам па у седмица па у Б2 ил колосеум
Nenad- форумџија
и плус шабанско му пуштаат... така да исто му се фаќа!!!Nenad напиша:Ееее ако де у паб идеш со иста цел како и у кафана така да исто еTrimXt напиша:ја па малце подруг ритам идам...у сабота идам прво у кафана па у некој кафич-дикотека...а у петок идам прво у пабче да се здрвам па у седмица па у Б2 ил колосеум
а нешо само да те потсетам на нешто сам ке сватиш да не пишувам за личните интереси!!!!!!
Dime Stojcev- постер
- Постови: : 156
Активност: : 182
Тоа у прајват месиџ пиши ми не тукаDime Stojcev напиша:и плус шабанско му пуштаат... така да исто му се фаќа!!!Nenad напиша:Ееее ако де у паб идеш со иста цел како и у кафана така да исто еTrimXt напиша:ја па малце подруг ритам идам...у сабота идам прво у кафана па у некој кафич-дикотека...а у петок идам прво у пабче да се здрвам па у седмица па у Б2 ил колосеум
а нешо само да те потсетам на нешто сам ке сватиш да не пишувам за личните интереси!!!!!!
Nenad- форумџија
леле комбинацијава е крш!! ако е за начукување работата боље ќе идам во некој кафич а не кафана..
што се однесува до музиката.. не иде да се веселам на турбо фолк и после ќе денсам на хип хоп, аренби, хаус.. едноставно звучи тапа
што се однесува до музиката.. не иде да се веселам на турбо фолк и после ќе денсам на хип хоп, аренби, хаус.. едноставно звучи тапа
Петар- форумџија
- Постови: : 257
Активност: : 287
Абе обично муабетот иде ај у кафана па у дискотека, ама у 90% случаји остануваме до крај у кафана ЛОЛ едноставно се уарнува работатаПетар напиша:леле комбинацијава е крш!! ако е за начукување работата боље ќе идам во некој кафич а не кафана..
Nenad- форумџија
па боље и така што е... ако више се иде во кафана, таму нека се остане..
Петар- форумџија
- Постови: : 257
Активност: : 287
не нешо грешка си!!! ти остануваш!!!!!Nenad напиша:Абе обично муабетот иде ај у кафана па у дискотека, ама у 90% случаји остануваме до крај у кафана ЛОЛ едноставно се уарнува работатаПетар напиша:леле комбинацијава е крш!! ако е за начукување работата боље ќе идам во некој кафич а не кафана..
Dime Stojcev- постер
Хахаха да Диме ја сам ке седам у кафана до сабајле сите остануваме обично или сите си идемеDime Stojcev напиша:не нешо грешка си!!! ти остануваш!!!!!Nenad напиша:Абе обично муабетот иде ај у кафана па у дискотека, ама у 90% случаји остануваме до крај у кафана ЛОЛ едноставно се уарнува работатаПетар напиша:леле комбинацијава е крш!! ако е за начукување работата боље ќе идам во некој кафич а не кафана..
Nenad- форумџија
не нешо ти остануваш со сања.. немора у кафана али не доагас со нас така да исто ти се фака!!!Nenad напиша:Хахаха да Диме ја сам ке седам у кафана до сабајле сите остануваме обично или сите си идемеDime Stojcev напиша:не нешо грешка си!!! ти остануваш!!!!!Nenad напиша:Абе обично муабетот иде ај у кафана па у дискотека, ама у 90% случаји остануваме до крај у кафана ЛОЛ едноставно се уарнува работатаПетар напиша:леле комбинацијава е крш!! ако е за начукување работата боље ќе идам во некој кафич а не кафана..
Dime Stojcev- постер
Nenad напиша:Абе обично муабетот иде ај у кафана па у дискотека, ама у 90% случаји остануваме до крај у кафана ЛОЛ едноставно се уарнува работатаПетар напиша:леле комбинацијава е крш!! ако е за начукување работата боље ќе идам во некој кафич а не кафана..
ХЕХЕ сине тие со си одат во 12 заврсуваат во кафана..па колку и да им е уарнато...
додека ние дремеме дур не не избркаат а коа кје не избркаат околу 12-30...поцнува нокјта во б2 колосеум и слицни гомна
Петар напиша:па боље и така што е... ако више се иде во кафана, таму нека се остане..
Па
пеер ако идес во кафана и останес таму до крај..кје треба да се вратис
дома пијан...а незнам кој сака така да се вракја дома...плус идес
скокас играс и све правис кје повратис на крај...и ко нов си дома...
Нели сум во право?!
Dare- постер
Абе сум приметил у последно време стално до крај остануваме или ке почнеме негде да се шлаеме после тоа. Иначе топ е дискотека по кафанаDare напиша:Петар напиша:па боље и така што е... ако више се иде во кафана, таму нека се остане..
Па пеер ако идес во кафана и останес таму до крај..кје треба да се вратис дома пијан...а незнам кој сака така да се вракја дома...плус идес скокас играс и све правис кје повратис на крај...и ко нов си дома...
Нели сум во право?!
Nenad- форумџија
Nenad напиша:Абе сум приметил у последно време стално до крај остануваме или ке почнеме негде да се шлаеме после тоа. Иначе топ е дискотека по кафанаDare напиша:Петар напиша:па боље и така што е... ако више се иде во кафана, таму нека се остане..
Па пеер ако идес во кафана и останес таму до крај..кје треба да се вратис дома пијан...а незнам кој сака така да се вракја дома...плус идес скокас играс и све правис кје повратис на крај...и ко нов си дома...
Нели сум во право?!
да да а на крај обавезно заврсуваме кај ФИЦ во гараза...на ладенјее!!!
Dare- постер
znaci nema sto da se komenira za temava mozete samo da se soglsite i nisto dr... kafana pa diskoteka=) bravo za temava
Marija*- џуниор
- Постови: : 28
Активност: : 27
Jas sum so neso i dare kafana (kaj Sime) pa kafic nekoj na zurka i da se vidis so luge pa b2 ili coloseum ili ''MEMENTO'' ne ne tamu ne ideme inace ova za petok a sabota sekogas razlicno i taka inace i u pab sum bil nekolku pati ama mnogu guzva nemas mesto za sedenje i nekako ne mi e bas bolje mi e kafance
bobo pope- џуниор
- Постови: : 46
Активност: : 58
Хехех еве уште еден наш истомисленик Ајде сине сефте со постовbobo pope напиша:Jas sum so neso i dare kafana (kaj Sime) pa kafic nekoj na zurka i da se vidis so luge pa b2 ili coloseum ili ''MEMENTO'' ne ne tamu ne ideme inace ova za petok a sabota sekogas razlicno i taka inace i u pab sum bil nekolku pati ama mnogu guzva nemas mesto za sedenje i nekako ne mi e bas bolje mi e kafance
Nenad- форумџија
хехе...па да ти се мнозат...на свадба да ти играме..со ПЛЕХ МУЗИКА!!!!
Dare- постер
кај фиц у гаража се гужваме пошто нешо си ја чува гаражата... хахахах без гаража не поминува!!!
Dime Stojcev- постер
kazi izrazise na ladenj na stoÉÉÉ k****iDare напиша:Nenad напиша:Абе сум приметил у последно време стално до крај остануваме или ке почнеме негде да се шлаеме после тоа. Иначе топ е дискотека по кафанаDare напиша:Петар напиша:па боље и така што е... ако више се иде во кафана, таму нека се остане..
Нели сум во право?!
да да а на крај обавезно заврсуваме кај ФИЦ во гараза...на ладенјее!!!
bobo pope- џуниор
- Постови: : 46
Активност: : 58
хаха бобо брат ај образлози го ова што го кажа....и на кирлица молим ти се
Dare- постер
и ја те молам д преведеш не е шифра до мене да ми го преведе!!! хахахах:
Dime Stojcev- постер