Омилена песна
+7
elenna_nevermind
Петар
Nenad
386ka
TrimXt
Drakso
HijackHacker
11 posters
Георги Димитров :: Забегување :: Музика
Страна 1 of 1
Re: Омилена песна
Im Blueee:D закон песна од мн порано ја знам и мн е јака бтњ еве и ја да си постирам нешто омилено Metallica факин рулс\m/
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/5KAIJmxob-o&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/5KAIJmxob-o&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/5KAIJmxob-o&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/5KAIJmxob-o&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
kontra drakso sum ja hahaha ja sum agelot on gjavolot :face:
ke pijam ke lumpuvaaaamm
isto da ne zaboraam i ovaa mi e posebno draga... :)
i za kraj pozdrav do kompir koj sto me zarazi so pesnive i sum mu srdecno blagodaren
ke pijam ke lumpuvaaaamm
isto da ne zaboraam i ovaa mi e posebno draga... :)
i za kraj pozdrav do kompir koj sto me zarazi so pesnive i sum mu srdecno blagodaren
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/QHFK1yKfiGo&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/QHFK1yKfiGo&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
А што очекувавте?
А што очекувавте?
Последната промена е направена од 386ka на Чет Мар 19, 2009 11:12 pm. Мислењето е променето 1 пати (Reason for editing : Оф леле, морало ембед да се прави... лејм)
Ееее деца деца не знаете што е музика! Јас признавам само ТУРБО ФОЛК!
И да не заборавам ја поштувам песната на TrimXt Така Тоше само напред!!!
И да не заборавам ја поштувам песната на TrimXt Така Тоше само напред!!!
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
Nenad напиша:Ееее деца деца не знаете што е музика! Јас признавам само ТУРБО ФОЛК!
сељак!!
иначе омилена песна You spin me right round (like a record) од Dead or Alive
Последната промена е направена од Петар на Пет Мар 20, 2009 2:15 pm. Мислењето е променето 1 пати
Петар- форумџија
- Постови: : 257
Активност: : 287
абе Nenad па дај некој пример омилена песна да се едуцираме да видиме шо е музика не вака... бтњ 386ka респект за песната се очекуваше тоа од тебе хахаNenad напиша:Ееее деца деца не знаете што е музика! Јас признавам само ТУРБО ФОЛК!
Drakso- Сафра Шеф
hahahahha:) inache eve edna pesna ako ja nemate cueno slushnete ja mnogu e dobra..od peacot na Slipknot e ama balada e xD Stone sour- Through glass:):):)
elenna_nevermind- џуниор
- Постови: : 42
Активност: : 45
еееееј се поштуееееее иам слушано балади од типот...хаха буНдала бтњ елена потрудисе да пишуваш на кирилица
Drakso- Сафра Шеф
леее..ме подбравте и ти и тоше ..си ја научив лекцијата кирилица форевр..хахаххаа.. :cheers:
elenna_nevermind- џуниор
- Постови: : 42
Активност: : 45
Да јааа сочувамееееее од секојаааааааа неприликаааааа
КИРИЛИЦААААААА КИРИЛИЦААААААА
(една од поомилените песни а воедно и реклама)
КИРИЛИЦААААААА КИРИЛИЦААААААА
(една од поомилените песни а воедно и реклама)
Петар- форумџија
- Постови: : 257
Активност: : 287
Не ми е омилена ама мислам дека е доста соодветна :
When you're feeling in the dumps
Don't be silly chumps
Just purse your lips and whistle - that's the thing.
When you're feeling in the dumps
Don't be silly chumps
Just purse your lips and whistle - that's the thing.
Daydream Believer- постер
- Постови: : 73
Активност: : 74
Daydreamer песната ја знам на памет ја пеев на музичко за оцена и ми е една од поомилените песни хахахаха јако бтњ и филмот е мн јак
Drakso- Сафра Шеф
Drakso напиша:Daydreamer песната ја знам на памет ја пеев на музичко за оцена и ми е една од поомилените песни хахахаха јако бтњ и филмот е мн јак
Хехе - јеј!
Филмот рулз!!
Daydream Believer- постер
- Постови: : 73
Активност: : 74
најбоље песна Give Me One Reason to Stay- Tracey Chapman... хахаха слушајте ја ке ве потсети на нешто....
Dime Stojcev- постер
- Постови: : 156
Активност: : 182
Омилена песна немам...али имам омилени ПЕСНИ...на пример...Lips of an angel, better than me, од Еминем многу,хамм...и усте мн мн мн....хехе зависник сум од музика...ајде сега ме мрзи да набројувам турбофолк!!!
Dare- постер
- Постови: : 75
Активност: : 111
dime, na sto toa ke ne potseti pesnata??? inace najubava pesna.. nema nekoja sto po 1000 slusanja pak ke mi bide ubava i nema da mi zdosadi ali onaka srpski nekoi baladicki sekad se dobrodojdeni ili bilo kakvi baladi i stranski i makedonski... se samo ne metal pesna nekoja ili takvi sto ima vristenje
Marija*- џуниор
- Постови: : 28
Активност: : 27
ако си гледала идол ќе те потсети од кај ја научил циганот од "музика" хахаххахаMarija* напиша:dime, na sto toa ke ne potseti pesnata??? inace najubava pesna.. nema nekoja sto po 1000 slusanja pak ke mi bide ubava i nema da mi zdosadi ali onaka srpski nekoi baladicki sekad se dobrodojdeni ili bilo kakvi baladi i stranski i makedonski... se samo ne metal pesna nekoja ili takvi sto ima vristenje
Dime Stojcev- постер
- Постови: : 156
Активност: : 182
Similar topics
» Омилена поза?
» Омилена игра?
» Која песна од Тоше највеќе ве погодува...
» Стара песна, кафана пред дискотека!
» Омилена игра?
» Која песна од Тоше највеќе ве погодува...
» Стара песна, кафана пред дискотека!
Георги Димитров :: Забегување :: Музика
Страна 1 of 1