Омилена игра?
+5
Петар
386ka
TrimXt
Drakso
Nenad
9 posters
Георги Димитров :: Забегување :: Игри
Страна 1 of 1
Омилена игра?
Која ви е омилена игра? Какви игри преферирате? Стратешки, ФПС...? Ја сум забеган по стратегии ( не од типот на wow) :) иначе моментално цел ден дремам на кантер
Nenad- форумџија
- Постови: : 272
Активност: : 313
Re: Омилена игра?
ја играм стратегии RPG и ретко спорт(need for speed само) исто така играм флеш игрици на нет и тоа бтњ ненад wow не е баш типична стратегија туку тоа ти е ко RPG нешо така...цаки тоа треба да појасни стратегии ти се игри од типот red alert /age of empires такви игрици и според мене најјаки се
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
Drakso напиша:ја играм стратегии RPG и ретко спорт(need for speed само) исто така играм флеш игрици на нет и тоа бтњ ненад wow не е баш типична стратегија туку тоа ти е ко RPG нешо така...цаки тоа треба да појасни стратегии ти се игри од типот red alert /age of empires такви игрици и според мене најјаки се
Провери каде сакаш секаде ја вбројуваат во стратегии :) и тоа многу ме нервира бидејки сум тотално против таа игра (цаки не ме тепај)
Nenad- форумџија
NBA live од 2006 до 20009 сите ги обожавам...најомилена игра моментално ми е
http://www.basketsim.com
и сите менаџери го обожавам..
http://www.basketsim.com
и сите менаџери го обожавам..
омилена игра Fable The Lost Chapters ја имам свртено 14 пати и све знам шо може да се знае за играта
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
Исто како и нешо, не сум видел погрди игри од WOW, Dota (мапа е знам, не ме замарајте), Conquer. Сакам реални игри, како Generals и Call of Duty, а од нереалните, ми се допаѓа Half Life.
World of Warcraft, often referred to as WoW, is a massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) by Blizzard Entertainment. Stfu.
Caki- нов член
- Постови: : 11
Активност: : 16
Еј игра некој од вас Џенералс? Ако игра да се здрвиме некој ден
Gen.b2k- џуниор
- Постови: : 42
Активност: : 43
Ја играв пред неколку години и бев тотално забеган по играта. Ми фали ептен мора да играме некој ден.Gen.b2k напиша:Еј игра некој од вас Џенералс? Ако игра да се здрвиме некој ден
Nenad- форумџија
ако има некој Age of empires нека ми ја дае.. една од поомилените ми е ама ја неам
Петар- форумџија
- Постови: : 257
Активност: : 287
Еј не сум знаел дека имам генерал у клас... Ај мора да спукаме некој ден у Инсомнија. Нешо собирај луѓе да играме 3:3, може ќе бидам од на Деле страната ако собереш луѓе.
Еј и ја знам Генералс ке ве искинам хахах се зезам али знам доста порано ја играв... Ај да се потепаме некој ден!
Dime Stojcev- постер
- Постови: : 156
Активност: : 182
Јееееј, можеме 2 на 2 или 1 на 1 адни ме на мсн
Gen.b2k- џуниор
- Постови: : 42
Активност: : 43
хахах одма местенки за страни дај да се собереме прво386ka напиша:Еј не сум знаел дека имам генерал у клас... Ај мора да спукаме некој ден у Инсомнија. Нешо собирај луѓе да играме 3:3, може ќе бидам од на Деле страната ако собереш луѓе.
Nenad- форумџија
хехе најдобра игра на сите времинја е ФУДБАЛМЕНАГЕР 200*...не е битно тоа...битно да е фудбал менагер!!!....ПС мозда мн не се согласувате...али порбајте ја..па кје видиме кој е во право...
Dare- постер
- Постови: : 75
Активност: : 111
Similar topics
» Најбоље игра ви е Crysis....мора да се игра
» Омилена песна
» Омилена поза?
» Игра за тестирање на интелегенција :D
» За оние кој Сакаат добра RPG игра:D
» Омилена песна
» Омилена поза?
» Игра за тестирање на интелегенција :D