За оние кој Сакаат добра RPG игра:D
4 posters
Георги Димитров :: Забегување :: Игри
Страна 1 of 1
За оние кој Сакаат добра RPG игра:D
Fable - The Lost Chapters
епа вака за сите оние кој сакаат да играат добра RPG игрица со добра графика и фриплеј тогаш играва е за вас Почнувате со вашиот карактер како дете кое живее во градот Oakvale и со тоа како се движи приказната така вашиот карактер старее а според тоа како вие го играте карактерот ја создавате судбината на карактерот односно дали тој ке биде злобен или добар дали ке биде прифатен од лугето и ке биде сакан или не и таканатаму светот не е голем но има работи кој можете да ги правите ако не сакате да играте по приказната. Можете да имате жена и семејство да помагате на оние на кој им е потребно или да тероризирате. Она што ме воодушеви кај оваа игра е слободата што ви ја дава за оние кој ја играле играта повелете пишете мислење а за оние кој сеуште не ја играле ви препорачувам да ја играте
Последната промена е направена од Drakso на Саб Мар 21, 2009 11:58 pm. Мислењето е променето 1 пати
Drakso- Сафра Шеф
- Постови: : 215
Активност: : 250
Re: За оние кој Сакаат добра RPG игра:D
не па дека заборавив да напишам како се вика играта после го преправив му направив едит нау итс еј океј
Drakso- Сафра Шеф
не бара многу ја на 512 рам со 2.6 процесор ја играв(се разбира не на максимум)
Drakso- Сафра Шеф
* One of the following Microsoft Windows XP operating systems:
o Microsoft Windows XP Home Edition
o Microsoft Windows XP Professional
o Microsoft Windows XP Media Center Edition
* A computer that has a 1.4 gigahertz (GHz) equivalent or higher processor.
* Microsoft DirectX 9.0 or a later version of Microsoft DirectX. Microsoft DirectX 9.0c is installed by Fable: The Lost Chapters.
* 256 megabytes (MB) of system RAM.
* 3 gigabytes (GB) of available hard disk space.
* 32x speed or faster CD-ROM drive.
* 64 MB shader-capable video card.
* A sound card and either a set of speakers or a set of headphones are required for audio.
* A Microsoft Mouse or compatible pointing device.
ја имаш играва драксо?ако ај имаш донеси ја на училиште утре плс :): :):
TrimXt ти ја носам играта во школо ако имаш билокаков проблем со играта знаеш кај да пишеш
Drakso- Сафра Шеф
аууу драксо брат пружам рука з аиграва...ептен е добра неможам да станам сеа од играва...
Георги Димитров :: Забегување :: Игри
Страна 1 of 1